80 Cap - OldEmpire | 80 Cap | 2005 | The first level 80 reward is 200 USD. |1x Rate |G:O 23.01.2025 | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap OldEmpire | 80 Cap | 2005 | The first level 80 reward is 200 USD. |1x Rate |G:O 23.01.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmpireSro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Gerçek oldschool oynayacak gibiyiz hadi bakalım

Betaya gelin beyler fikriniz çok degişcek oyun çok güzel tavsiye ediyorum
IGN: Arkadag

Betadayız görevler çok güzel optimize edilmiş her mobs a görev tasarlanmıs ve sürekli ödülleri çogalıyor
elixir rate zor ve cok degerli olacak oyuna başlıcakları beta test ine gelsin piyasada ki boş beleş oyunlar gibi degil kesinlikle
gercek eski silkroad ruhunu yansıtmıslar ve glow swic sacmalıgı yok abartı yok para kazancaz diye sacma sapan eklentileri eklememişler
tavsiye ediyor bi öz eleştiri yapacaksam eger kervanda gold limitlemesi var bence o kaldırılmalı oyun zaten zor birde gold sıkıntı cok yasancak

Betadayız görevler çok güzel optimize edilmiş her mobs a görev tasarlanmıs ve sürekli ödülleri çogalıyor
elixir rate zor ve cok degerli olacak oyuna başlıcakları beta test ine gelsin piyasada ki boş beleş oyunlar gibi degil kesinlikle
gercek eski silkroad ruhunu yansıtmıslar ve glow swic sacmalıgı yok abartı yok para kazancaz diye sacma sapan eklentileri eklememişler
tavsiye ediyor bi öz eleştiri yapacaksam eger kervanda gold limitlemesi var bence o kaldırılmalı oyun zaten zor birde gold sıkıntı cok yasancak
Merhaba, bu güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
Öncelikle amacımız tamamen eski Silkroad ruhunu yansıtmaktı ve bunu başaracağız. Şu anda güzel bir kitle betamızı aktif olarak test ediyor.

Kervan sisteminde gold limitlemesi yapmadık; sadece 75M gold’dan sonra kâr oranını düşürdük. Bunun nedeni oyunun sürekliliğini sağlamak. Gold ve elixir oyun içinde değerini hiçbir zaman kaybetmezse, oyun ömrü uzar ve oyuncular her zaman bir amaç uğruna mücadele etmeye devam eder.

Hayırlı uğurlu olsun ellerine sağlık arkadaşla ben başlıyorum 2 Çar 💪🏼
MursTv Watsap grubundan geldim
İGN : MERD0
İGN : M_A_Y

Son düzenleme:
MurstTv wassap grubundan geliyoruz kardeşimle ben 4 char ismi yazacaz sevinirim
Benim charlarim.
ING: WestSpear
ve ikinci
ING Sword bunlar benim charlarim kardeşimin ise
ING Parliament ve
ING Ss
char nicki bukadarmis buna güldüm bu arada hayırlı olsun umarım uzun sürer uniglerden ekmek gibi sun drop atmaz

MursTV Wp grubundayiz
İGN : Thyphoonb
kayıt alınmıştır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

MursTV whatsapp grubundan Geliyorum
IGN : MertBABA
kayıt alındı

Hayırlı uğurlu olsun ellerine sağlık arkadaşla ben başlıyorum 2 Çar 💪🏼
MursTv Watsap grubundan geldim
İGN : MERD0
İGN : M_A_Y
kayıt alındı

MurstTv wassap grubundan geliyoruz kardeşimle ben 4 char ismi yazacaz sevinirim
Benim charlarim.
ING: WestSpear
ve ikinci
ING Sword bunlar benim charlarim kardeşimin ise
ING Parliament ve
ING Ss
char nicki bukadarmis buna güldüm bu arada hayırlı olsun umarım uzun sürer uniglerden ekmek gibi sun drop atmaz
kayıt alındı

هل يمكنك تنزيل رابط تنزيل اللعبة لي؟ يرحمك الله.

Etiketler Etiketler
silkroad 80 cap server silkroad empire silkroad forum silkroad online silkroad private silkroad pvp silkroad server silkroad tanıtım sro 80 cap server sro empire sro forum sro listing sro private sro pvp sro reklam sro server sro tanıtım

Geri
Üst Alt