Kapalı - OldStar Online Season 2| 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | | Grand Opening 29.08.2025 | Sayfa 24 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı OldStar Online Season 2| 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | | Grand Opening 29.08.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ramuvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 493
  • Görüntüleme Görüntüleme 128K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3y1pqgu.png

ch8tl7g.png
sabırsızlık ile beklıyoruz TG_Bacteria

Kimseye Kolay kolay yazi yazmam ama bu sunucunun gm i karaktersiz birisi. oyun daha acilir acilmaz Oyuna girenlerdenim ve bekleyenlerdendim.Oyuna girdim bazi oyuncular sunucunun 1000 kusuru astigini soyledi sitede yaziyormus.ve bir arkadasta ben buradaydim 100 kisi anca var 1000 kisi sisirme dedi. bende evet bende ilk gelenlerdenim server suanda bos okadar adam olamaz dedigim icin GM direk ban atti.bu adama guvenip sakin bunun serverina baslamayinki zaten girin bakin kimse kalmamistir.adaletsiz yaniltici bir sistemi olan birisi.Ben sadece uyariorum inanmayanlar varsada girsin bi baksin sunucuna 1200 kisi 2000 kisi varmi sadece sisirme ve insanlari kandiriolar. dogrularida sakin soylemeyin sonra direk ban yersiniz.ama heryerde bu sunucunun bu gm in nasil birisi oldugunu israrla dile getiricem haberin olusun

Server baya iyi tasarlanmış inş başarılır olursunuz.

IGN:LC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
old school oldstar oldstar sro silkroad silkroad 80 cap ch silkroad private server sro server

Geri
Üst Alt