Kapalı - OldStar Online Season 2| 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | | Grand Opening 29.08.2025 | Sayfa 11 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı OldStar Online Season 2| 80 CAP CH | 1X Rate | Old School | | Grand Opening 29.08.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ramuvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 493
  • Görüntüleme Görüntüleme 128K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Comrades guildi olarak uzun zaman sonra paysız ingamesiz oyun oynatacağına inandığımız Wira online de bizde yerimizi alıyoruz tüm herkese başarılar IGN-Outlook
Güveniniz için teşekkür ederiz hoşgeldiniz

ip limit bence yüksek olmuş onun harici iyi
Teşekkürler oyuncu sayısına göre gerekli düzenleme yapılır birde yaz ayı olduğu için insanlar bilgisayar başında akşama kadar tutmanın bi manasının olmadığını düşündüğüm için bu şekilde yaptık ıp limiti

bvn909u.png

rq84xgz.png

9wbrj4q.png
Güzel tanıtım iyi reklam en iyi sonucu verecektir. Merakla bekliyoruz <3 Nick : F1
bvn909u.png

Cok guzel proje, 11ini iple cekiyoruz. Nick F1
rq84xgz.png

9wbrj4q.png
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel tanıtım iyi reklam en iyi sonucu verecektir. Merakla bekliyoruz <3 Nick: F1

Herşey cok güzel ayarlanmış keyif verici temiz güzel bi oyun olur umarız.
temiz olacağından şüpheniz olmasın keyif konusuna gelecek olursak ta elimizden gelenin en iyisi için uğraşacağız <3

Güzel tanıtım iyi reklam en iyi sonucu verecektir. Merakla bekliyoruz <3 Nick: F1
teşekkürler hoşgeldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
old school oldstar oldstar sro silkroad silkroad 80 cap ch silkroad private server sro server

Geri
Üst Alt