90 Cap - Oris +2500 Player's Online | 90 Cap 1x-Eu&Ch | iSro Skills | Oldschool | Drop System | Sayfa 5 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap Oris +2500 Player's Online | 90 Cap 1x-Eu&Ch | iSro Skills | Oldschool | Drop System

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orisonline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 50K
belli isimleri görüyorum burada guildlerin başı okşanmış gibi hayırlısı bakalım

Merhaba,

Şu anda ne söylesek içinizin tam olarak rahatlamayacağını biliyoruz. Günümüzde piyasada birçok anlaşmalı ve farklı sistemlerle ilerleyen oyunlar bulunuyor, bu yüzden şüphe duymanızı da anlayışla karşılıyoruz.

Ancak geçmiş sezonlarda oyunumuzu oynayan oyunculara veya community içerisindeki tanıdığınız veya güvendiğiniz kişilere sorabilirsiniz. Oris Online yönetimi hakkında size gerekli geri dönüşleri ve deneyimlerini mutlaka paylaşacaklardır.

Eğer siz de bu deneyimi bizzat görmek isterseniz, sizi oyunumuzu denemeye davet ederiz.

İyi oyunlar dileriz.

bmk0i.png

IGN : NoWay2Run
Oris on fire 🔥 🔥

Sunlar için fgw ve uniqlerDEN drop neyse de bence tüm moon itemler moblardan düşse iyi olur. Ayrıca free silk olmaması iyi olmamış.

Thank u Approved. ✅
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunlar için fgw ve uniqlerDEN drop neyse de bence tüm moon itemler moblardan düşse iyi olur. Ayrıca free silk olmaması iyi olmamış.
Hello, thank you for your suggestion. The system is currently designed this way. If you would like to experience it, we would be happy to have you with us. Thank you.

basarılar
ign DAVAR
Thank u Approved. ✅

Oris on Fire!!

IG: Maximus
Thank u Approved. ✅

Let's goooo! Fireee! <3

IGN: Arya
Thank u Approved. ✅

Başarılar çok güzel bir sistem. Bayrama oris le devam edeceğim.
IGN: Diablo

Son düzenleme:
Başarılı bir proje başlıyorum ( Discort kullanamıyorum :( )
İGN: iLady

Son düzenleme:
IGN : BenZiMa_GirL
Thank you . Approved ✅

Başarılar çok güzel bir sistem. Bayrama oris le devam edeceğim.
IGN: root137
Thank you . Approved ✅

Başarılı bir proje başlıyorum ( Discort kullanamıyorum :( )
İGN: iLady
Thank you . Approved ✅

Uzun zamandır şöyle bir server açılsada oynasak diyorduk. Adeta ESKİ ISRO günlerini andıracak bir proje olmuş :)
İGN : K_a_PS_u_L

Uzun zamandır şöyle bir server açılsada oynasak diyorduk. Adeta ESKİ ISRO günlerini andıracak bir proje olmuş :)
İGN : K_a_PS_u_L
Thank you . Approved ✅

Herkese iyi oyunlar.
Başarılar.
IGN:SAMCRO
Thank you . Approved ✅

nice

ign: fredy44
Thank you . Approved ✅

Sistem güzel, hadi bismillah :)

IGN: WhoAyEm
Thank you . Approved ✅

Etiketler Etiketler
1x server 90 cap oris online oris online 90 cap oris online 90cap orisonline90cap pvp serverler silkroad 90 cap silkroad 90 cap eu-ch silkroad 90 cap pve silkroad private silkroad private server silkroad private server 2025 silkroad private server advertising silkroad private server tanıtım silkroad private server tanıtımı silkroad private server tanıtımlar silkroad private server tanıtımları silkroad private serverlar silkroad private serverler silkroad pserver

Geri
Üst Alt