80 Cap - Paradise Online CAP 80 CH | Macro | Easy Rates | Job Drop System | Sayfa 10 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Paradise Online CAP 80 CH | Macro | Easy Rates | Job Drop System

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahryr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 337
  • Görüntüleme Görüntüleme 66K
Harika bi serüven bizi bekliyo şimdiden heyecan bastı

IGN ; Alkkei

Hayırlı olsun Genco'm 💎❤️

Finally, I waited impatiently for the best server.
IGN- JunioreK

Harika bir Silkroad deneyimi geliyor. Emeği geçen herkese teşekkürler ! Paradise on fireee
IGN: April

GTMOFu6.png

HduvDNH.png

X7MmVZZ.png

dnKDQhc.png

bv3ed.png

UdCfLGq.png

qIIywws.png

DRVtd8P.png

E4gF7jk.png

XxGCTjW.png

Evimiz Kapılarını açıyor herkese başarılar .... İGN: Lichdie

Böyle yöneticilerin ve ırkçıların bulunduğu oyunlara girmemenizi öneririm.Allaha peygambere çocuklara söven bir kişiye ban atmak yerine sadece şahsa küfür edilen kişi banlanıyor.Oyuna girerken bu ss'leri gözden geçirin mutlaka yönetim ekibinide bu rezilliğinden dolayı tebrik ederim.

Böyle yöneticilerin ve ırkçıların bulunduğu oyunlara girmemenizi öneririm.Allaha peygambere çocuklara söven bir kişiye ban atmak yerine sadece şahsa küfür edilen kişi banlanıyor.Oyuna girerken bu ss'leri gözden geçirin mutlaka yönetim ekibinide bu rezilliğinden dolayı tebrik ederim.

Merhaba, ilk olarak keşke bu kişiyi rapor etseydiniz daha hızlı işlem uygulansaydı, sonuçta PMlerinizi göremiyoruz.
Şahsa küfür edilen dediğiniz, ifşa paylaşmak, para karşılığı adreslerini talep etmek gibi kendi yaptığınız hakaretleri de buraya ekleseydiniz, neden banlandığınızı herkes öğrenirdi.

Bu olayla ilgili kural ihlali yapan 2 tarafa da cezai işlem uygulanmıştır. (Bahsi geçen oyuncular: Wypierdalaj, CUCUBEY)

mükemmel oyun <3 IGN:Flexible
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

en sevdiğim 80 cap best <3 IGN:Flexible

biraz terli , çokça keyifli olacak gibi :cool: Hayırlı olsun 💯🌟(y)

Etiketler Etiketler
80 cap private server paradise of the silkroad paradise online paradise online silkroad paradise online sro paradise silkroad paradise sro private silkroad server silkroad 80 cap server silkroad mbot silkroad new server silkroad online silkroad online tanıtım silkroad online tr silkroad private sro 80 cap pvp server sro cap 80 server sro paradise

Geri
Üst Alt