Çok üzgünüm senin gibi bir şahsiyetsizle muhattap olduğum için , karaktersizlik benim yaptığım değil senin yaptığındır.
Olayları çarptırma yok dün rakip guildin bile ts3 serverine gittim görüştüm kendilerine de anlattım sizin donate atan atmayan oyuncu arasında ki yaptığınız kıyaslamayı ki adamlara chatban atmışsın sana yazdıkları gibi kaldırmışsın chat banı
WhatsApptan seni tehdit etmedim o kadar siten ezik ki saldırı bile yapmadım macro ile sadece üst üste login attığımda siten bi anda çöktü
Global kaydının güncelini paylaşamıyorsun şuan neden geçmiş global kaydını paylaşıyorsun ve bana ilettiğin global kaydı bir TXT içerisinden global silip silmediğini ben nerden bilip sana nasıl güveneyim ?
Eski editörüm SQL dosyasından bir veri nasıl silinir yada TXT kullanmayıda biliyorum satır nasıl silinir bilirim o yüzden benle boş konuşma burada bir karaktersiz varsa o da sensin .
Sana dost eli uzattım sen kalktın sağda soldu benden özür diledi diye beni reklam ettin yazık sana , daha dün oyunda olan oyuncular görmüştür K*sv*a denilen nickli şahsiyet yoksunu köpek kalkıpda GM ile konuştuğumuz şeylere ithafen , ;
"Oyunu bırakmıştın noldu abinden özür dilemişsin" tarzında bir global attı."
Bu oyun arkadaşlar daha 2 gün öncesine kadar bi nebze idare edilecek kıvamda oynanıyordu drop rateleri çöptü 2 kere kervan yolunda saldırı aldığını bu sebeple restart atıldığını söylediler.
Akşam oyunda millet birbirine ana avrat globaldan küfür ediyor GM'ye yazıyorsunuz benim bir ailem var şuan oyuna giremem tarzında cevaplar veriyor.
Zaten oyunun ilk günlerinde herşey açık ve net ortadaydı millet birbirinin ailevi değerlerine küfür ediyor ve GM buna karışamam diyor , bu kadar alçak bir yönetim görmedim hayatım boyunca nerden baksan 15 senelik Silkroad oyun ve Yönetim tecrübem var.
Oyunu kesinlikle önermem dediğim gibi en fazla pazar günü savaş görecektir.
Arkadaşlar bu server hakkında yaz yaz bitmez bissürü olay var o yüzden de geleceği çok karanlık yakında sonu gelcektir kimseye önermiyorum ne bu Halil denen şahsiyetsizin nede Osman denen arkadaşın oyunlarına gitmenizi kesinlikle önermiyorum.
Daha fazla şeylerde yazarım buraya aslında ama insanlarla görüştüğüm görüşmeleri ben sizin gibi kalkıp başkasına taşımam :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Buraya istediğiniz oyunda ki player'ı çağırabilirsiniz .
Benim banlandığım tarihte oyunda benim dışımda benim gibi oyunu kötüleyen pay verildiğine dair kaçtane global atılmış (donate atan oyuncular tarafından) bunların hepsini oyunda ki playerleri davet edip konuşabilirsiniz.
Senin için gerçekten üzülüyorum.
Sizofrensin.
keyifli günler.