110 Cap - PSRO - KILLER | 110 CAP | MAKRO | KIYICI ZORLUK | SAÇMALIKLAR YOK | 31.07.2026 | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap PSRO - KILLER | 110 CAP | MAKRO | KIYICI ZORLUK | SAÇMALIKLAR YOK | 31.07.2026

her şey iyi hoşta serverde o kadar çok vmware ve dll vardı ki oyunu bıraktım. şuna bi çözüm bulmaları lazım

Harika bir sunucu olacak ilk 40capte başladım vakit olmadığı için bırakmak durumunda kaldım, ama bu silkroad zehri 2005ten beri içimde bırakamıyorum neyse ki oynanabilecek tek pvp serverlerden şimdi yeni cap ve yeni heyecanla bekliyoruz

E3s9Gh.png

PSRO Best Server <3
IGN:Metamorfoz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek Silkroad Deneyimi
IGN:Metamorfoz
E3s9Gh.png

1x rate seven eşekler oynasın 1 aya 110 olur geri getiremeceği ömrünü böyle iq düşük oyunlarda çürütsün :D Günlük saçma sapan görevler yok demesine koptum o görevler büyük ödül veriyor senin gibi 100 pot vermiyor :D çoluk çocuk tanıtımını görüp hala oynayan varsa ki VAR o enayilerle bol ömür sevmeler.d

güzel servera benziyor
IGN: Rossweisse

[/CENTER[/URL]]​

Adeta eski ISRO günlerini andıracak bir proje olmuş :) Sonunda gerçekten Silkroad oyniyacağız Yönetim ve Ekibe Teşekkürlerr. <3

şu durabilty olayı olmasa oynardım ama o beni bayıyo.

Etiketler Etiketler
110 cap emek server hard hard emek psro killer psro killer epvp psro killer srocave psro killer tanıtım psro killer tanıtım konusu psro killer thread psro server psrokiller silkroad silkroad elitepvpers silkroad server

Geri
Üst Alt