80 Cap - Quake - MACRO | BÜYÜK AÇILIŞ 17 TEMMUZ ! | 80 Cap CH | 1x Rate | 300.000 TL Prize POOL ! | Sayfa 6 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Quake - MACRO | BÜYÜK AÇILIŞ 17 TEMMUZ ! | 80 Cap CH | 1x Rate | 300.000 TL Prize POOL !

Harika bir oyun. Uzun zamandır oynamıyordum SRO ve Quake Sro ile tekrar başladım. Umarım devamiyeti olur ve rekabeti bol olur. Ha bu arada saygiyi unutmayalım. Herkesin bir kere tıklayıp girmesi gerektiğini düşünüyorum zira ortamda ki sroların beş para etmez oluşu insanın içini acıtıyor. İyi oyunlar herkese ^^

Harika bir oyun. Uzun zamandır oynamıyordum SRO ve Quake Sro ile tekrar başladım. Umarım devamiyeti olur ve rekabeti bol olur. Ha bu arada saygiyi unutmayalım. Herkesin bir kere tıklayıp girmesi gerektiğini düşünüyorum zira ortamda ki sroların beş para etmez oluşu insanın içini acıtıyor. İyi oyunlar herkese ^^
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

very Nice server
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

very nice server
IGN ; Rozeta

Arkadaşlar giriş yapmaya çalıştıgımda connetction time out hatası alıyorum sürekli. Oyunu birkaç gündür oynuyordum sonra birden start yazısı gelmemeye başladı bi ara geldi id pw yazınca oyuna girmedi sorun nedir yardımcı olabilecek var mı

oyun açık mı?

oyunun download linkleri neden yok

Son düzenleme:
IGN:SertSeri

guzel sw olmuş (y)

A very impressive server Nice Jop :sneaky:
Server Full Event All player Active 😝(y)

IGN : Chitose

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
silkroad online silkroad pvp silkroad reklam silkroad server sro post sro pvp

Geri
Üst Alt