Kapalı - Regina-R | 120 CAP | ISRO FILES | PLAY2WIN | NEW JOB CAVE | B.O 09.02 | G.O 14.02.2025 | 20:00 GMT+3 | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Regina-R | 120 CAP | ISRO FILES | PLAY2WIN | NEW JOB CAVE | B.O 09.02 | G.O 14.02.2025 | 20:00 GMT+3

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Regina-R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mükemmel hazırlanmış bir sw daha kapsamlısını görmedim eline sağlık
IGN: 242

hiç başlamayın yüzsüzler bunlar paranın köpeği olmuşlar hiç bi oyunlarına girmeyin tavsiye etmiyorum..

hiç başlamayın yüzsüzler bunlar paranın köpeği olmuşlar hiç bi oyunlarına girmeyin tavsiye etmiyorum..
Yüksek Miktar donate de atsan salak malak dersen yersin banı paranın köpeği olsak şuan sen bu oyunda olurdun. Senin yerin 3 kuruşluk para yatıranı yalayan oyunlar bizde herkes eşit. Para yatıranda yatırmayanda benim oyunlarımda eşit bunun gibi 3 kuruş atıp götü kalkacak benle ileri geri konuşacak oyunuma gelmesin zaten sg paylı oyunlarda oyna

Ekli dosyalar

• 33333.png
    33333.png
    20.2 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2025-02-25 182523.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-02-25 182523.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 36
Muadili çok aynı kalitede başka yok! Azının tadını bilen buyursun gelsin.
IGN ^^ FLushAXe ^^

hayatımda oynadığım en iyi sw best regina <3
NİCK: Tehluqe

Son düzenleme:
Pledge sayesinde Free2Play oyuncular için de oynanabilir bir sunucu. Pet ve devil süreniz bitmez, hız potu derdi çekmezsiniz vs. vs. Güzel server.

IGN: Wizz

Harika bir sistem sahip herkesi bekleriz arkadaşlar, GM oyuncu dostu en önemlisi bizim gibi oyuncular ve bu oyuna yıllarını vermişler. Nick: ErhN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt