Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim kardom kalp kalpBaşarilar dilerim kardeşim beklemedeyiz. ❤
Pet buffu 50b süresi 1 hafta bağ
Pet buffu 50b süresi 1 hafta bağırdık valla
Devamınıda okuyalim lütfenPet buffu 50b süresi 1 hafta bağırdık valla
Oyunda atılan her adım uzun vadeli bi oyun amacı hedeflenmiştir. Bekliyoruz hoş gelirsinizÇok Güzel Eğlenceli Bol Etkinlik li Herkezin Kazanacagı bir oyun olmuş açılışı 4 gözle bekliyorum
kardeş adama cevap veriyorsun da bana neden cevap vermiyorsunOyunda atılan her adım uzun vadeli bi oyun amacı hedeflenmiştir. Bekliyoruz hoş gelirsiniz![]()
atck rate arttırıldı / defans yukseltıldı dengelı bı sekılde / betada gelıp test edebılırsınızkardeş adama cevap veriyorsun da bana neden cevap vermiyorsun
Teşekkür ederim.01.06.2026 da betada gorusmek uzere , oyun bekledıgınızden cok daha fazlasına tanık olacagınızdan emınım hoş gelirsinizBaşarılar Sabırsızlıkla Beklemedeyiz En Azından Şefaf ve Tertemiz bir oyun cıkıyor sonunda karşıma Helal olsun Başarılar Burdayız.
Serverin geleceğini takip etmenizi tavsiye ederim, göreceğiniz rekabetten sonra başlamamak ıcın hıc bır nedenınız kalmayacak120 cap 12dg nedir be kral orada kaybettin zaten.Rasqon isimli yayıncı varsa zaten tam *** olacak server![]()