120 Cap - ResurrectionSro BETA 30.05.2026 / 05.06.2026 Büyük Açılış. 120Cap EU/CH/Aweken System/New VIP honor System/Trsro Skill Efect | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap ResurrectionSro BETA 30.05.2026 / 05.06.2026 Büyük Açılış. 120Cap EU/CH/Aweken System/New VIP honor System/Trsro Skill Efect

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KoNaCiVa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KoNaCiVa

Water Ghost
https://discord.gg/bjRrAYJ9MC
7gm7ic6.gif

mhgogr2.jpg

Başarilar dilerim kardeşim beklemedeyiz. ❤
Teşekkür ederim kardom kalp kalp :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Pet buffu 50b süresi 1 hafta bağ
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Pet buffu 50b süresi 1 hafta bağırdık valla

Pet buffu 50b süresi 1 hafta bağırdık valla
Devamınıda okuyalim lütfen :) Oyundaki gold dengesine göre sistem güncellenerek ekonomik dengeye uygun şeklde hareket edilecektir .:)

Son düzenleme:
Ee chin charlar için dengeleme nerede konuda hiç bahsedilmemiş

Çok Güzel Eğlenceli Bol Etkinlik li Herkezin Kazanacagı bir oyun olmuş açılışı 4 gözle bekliyorum

Çok Güzel Eğlenceli Bol Etkinlik li Herkezin Kazanacagı bir oyun olmuş açılışı 4 gözle bekliyorum
Oyunda atılan her adım uzun vadeli bi oyun amacı hedeflenmiştir. Bekliyoruz hoş gelirsiniz 🙏

Başarılar Sabırsızlıkla Beklemedeyiz En Azından Şefaf ve Tertemiz bir oyun cıkıyor sonunda karşıma Helal olsun Başarılar Burdayız.

Başarılar Sabırsızlıkla Beklemedeyiz En Azından Şefaf ve Tertemiz bir oyun cıkıyor sonunda karşıma Helal olsun Başarılar Burdayız.
Teşekkür ederim.01.06.2026 da betada gorusmek uzere , oyun bekledıgınızden cok daha fazlasına tanık olacagınızdan emınım hoş gelirsiniz

Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt