110 Cap - RSilkroad 110 Cap - Advanced Macro | 110 Cap l Kesintisiz Rekabet l TL Ödüllü Etkinlikler I Server Açılış Tarihi: 6 Kasım - 06.11.2026 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap RSilkroad 110 Cap - Advanced Macro | 110 Cap l Kesintisiz Rekabet l TL Ödüllü Etkinlikler I Server Açılış Tarihi: 6 Kasım - 06.11.2026

rsro

Demon Shaitan
Tanıtım Konusu Tamamlanma : 15 Ekim​

rsro-grand-op.png

Son düzenleme:
Hayırlı olsun 1 haftalık bir beta fena olmaz playerın aktif olacağı şekilde

Başlangıç inventory eşyaları nedir detaylı gösterilmemiş.

heroman

İhtiyaç olan her şeyi veriyoruz genelde . o yüzden klasik şeyleri pek yazmaya gerek duymadık konuda.

Oyunda lvl kasmak basit 4+ party moob için buna hiç gerek yok party moobada yani

kaç hafta sonra açılacak nova droplar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

oyun açılır açılmaz bütün sox droplar açık olması lazım.npc ucube itemlerle milleti fazla tutamazsını oyunda

kaç hafta sonra açılacak nova droplar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

oyun açılır açılmaz bütün sox droplar açık olması lazım.npc ucube itemlerle milleti fazla tutamazsını oyunda

İtemler kademeli olarak aktif ediliyor.
Tabi bu sürede isteyen Nova ve immolar içinde çabalayabilir. İleriye dönük oynayabilirler. Sistem o mantıkla kuruldu.

Elde edilen rare coinler biriktirilerek nova yada immoların boxunda kullanılabilir. Tercihe bırakılmış.
Mesela ilk açılan düz itemlerle ben oynamak istemiyorum , onlarla uğraşamam diyen birisi olursa bu yolu tercih edebilir.

Tüm itemler bir anda açık olan bir server Türkiye şartlarında mümkün değil.
Hepsini ayna anda açtığınızda oyuncular arasında devasa güç farkı oluşur.
İtemler elde edilir kullanılır tüketilir , ve yenisine ihtiyaç duyar bu oyunun genel mantığı bu zaten. Genel mantığa göre hareket ediyoruz.

Etiketler Etiketler
110 cap server 110 cap sro rsilkroad rsro 110 cap silkroad server uzun soluklu server

Geri
Üst Alt