Ne olur artık birşeyleri değiştir 25 senedir üstüne bi yaprak dikmiyosun ne projenin ne tanıtımın ne sitenin
Bu tamamen eski serverlar için söylenen lafdan ibaret

Bu serverın ilk hallerine yakın halini görmek istiyorsanız
Planetsroya girip bakabilirsin , hala açık 9 senedir. Sonra Rsroya girip farkları karşılaştırın : )
Bu arada piyadaki en farklı server ile ortalama herhangi bir serverı kıyasladığınızda dahi bir kaç event ve farklılık dışında %70 diğeri ile benzerdir. Sonuçta aynı oyun bu : )
Değişen oyuncu kitlesi ile değişmez bu orginaldir dediğimiz bazı temel değişiklikleri bizde ara ara mecburen yapıyoruz. Mesela bu projede değişmez olmaz dediğimiz bazı şeylerde değişime gideceğiz.
Site 1-2 sene önce geçiş yaptığım site , gayet işlevsel , öyle olmasaydı zaten piyasada bir sürü tasarım panel site var değiştirirdik..
Tanıtım meselesi ise bana göre tanıtım basit anlaşılır olmalı. 10-15 Dakikada okunmalı ve kişiyi boğmamalı. Benim düşüncem bu.
Çoğu tanıtım görsel ve yazılarla gereksiz kalabalıklaştırılmış 1 kişinin zar zor okuyup 10 kişinin okumadığı tanıtımlar. Haliyle basit ve kendi anlatımımı tercih ediyorum.