100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 9 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 230K
Uzun bir süreden sonra kasılmaktan zevk aldığım tek server. Sistem çok başarılı. Tebrikler.
Nick: patates

Son düzenleme:
Gerçekten zevkli ve kaliteli bir oyun eski Silkroad zevkini burada alıyorum ♥️
Nick: BLooDYMooN

Xian is lit !
Worth to try the game it's the best chinese only cap 80 out here. good luck to all players.
IGN # Violence

Uzun bir süreden sonra kasılmaktan zevk aldığım tek server. Sistem çok başarılı. Tebrikler.
Nick: patates
Gerçekten zevkli ve kaliteli bir oyun eski Silkroad zevkini burada alıyorum ♥️
Nick: BLooDYMooN
bol şans.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Xian is lit !
Worth to try the game it's the best chinese only cap 80 out here. good luck to all players.
IGN # Violence
good luck

90uhkoc.png

ojjkgqs.jpg

635s37o.jpg

Great server great crew so much fun ^^

Great server great crew so much fun ^^ Kayelinth

Hem kalabalık hem de server özellikleri çok iyi. Oldschool sro için devrim yapmışlar tavsiye ederim.
NoFilter

Old ve emek bir sw, uzun soluklu bir server olacağı şimdiden çok açık. Oyunu keyif alarak oynuyorum ve beni adeta eski senelere götürüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim 😊
FiReLyVirGiN

Old ve emek bir sw, uzun soluklu bir server olacağı şimdiden çok açık. Oyunu keyif alarak oynuyorum ve beni adeta eski senelere götürüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim 😊
FiReLyVirGiN

FiReLyVirGiN

FiReLyVirGiN
Süper Server ! 4LeaFCloveR
good luck

Başarılı bir çalışma insan verdiği emeklere değiyor çok iyi vakit geciriyorum 😃
ING : TJ

oynaması keyif verici bir oyun teşekkürler xian

NİCK: v4sil

Son düzenleme:
Güzel server olmuş. Oynarken baya keyif alıyoruz.

IGN: Glaive

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt