100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 26 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 230K
Hocam oyunda macro bot yok ?? Hangi botu kullanabiliriz?? Mbot indirdim çalışmıyor çünkü ??

Adaletine güvenerek başarılarının devamını diliyorum dört gözle zamanını bekliyoruz.

ID ; Shivers

Ben bu oyunu bozarım değil Ben bu oyunu oynarım keyifli özellikler var keyfini çıkaralım Başarılar ekibede saygılar
IGN: soLoTURK

arkadaşlar bu şahsın önceki serverindede oynayan biri olarak sizi uyarıyorum. tanıtımda gördügünüz jewel box larda bulunan reverse,pet clock,scroll gibi ödüllleri server dolduktan sonra kaldırıyo ve silkle satıyo cebini doldurduktan sonra serveri ilgisiz bırakıp bilerek batırıyo sonra yenisini açıp yine cep doldurmaya başlıyo

Başarılar kardeşim on numara beş yıldız system harika ♥️

Öncelikle tebrik ederim başarılarınız daim olsun. Ben 1 Pc de kaçta ne çar açabiliyorum anlayamadım 4+1 derken 5 tane çar kasabiliyormuyuz

Öncelikle tebrik ederim başarılarınız daim olsun. Ben 1 Pc de kaçta ne çar açabiliyorum anlayamadım 4+1 derken 5 tane çar kasabiliyormuyuz
Teşekkürler. Pc limit : 2 ( +1 Stall karakteri ) yani 1 bilgisayardan 2 tane 80 1 tane 10 level stal karakteri açabilirsiniz

Hala oyun download edilemiyor dosya yok ne zaman yükleyeceksiniz

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt