100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 64 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 229K
ZWAlm.png

LYj52hUtZd.png
Qkju9fLUhtq.png

ZizmF.png

ql9rvn4.png

j8eqjyh.png

qLlahZ.png

1fMFS.png

ppzzdud.png

dn7iu4o.png

tjpsi1h.png

ziZ8Q1vIH.png

qche216.png

znQe-.png

bwl9jcq.png

hu00t5y.png

t60j6qm.png

29ectss.png

snpiuh3.png

4sml05m.png
Beklemedeyizzzz
IGN : Kenpachi

ya kardeş daha 1 hafta oncec gaia sro dıye bı sro actın sımdı xıanı mıllete yenı sw diye yutturmaya calısıyon artık bı dursan mı ya mıllet senın yuzunden sw acamaz oldu ne yapacaksın bu kadar parayı mılletı kandırıyosun acıyosun sw daha 1 hafta gecmeden yenı sw acıyosun bi doysan mı mertcan artık :D

ya kardeş daha 1 hafta oncec gaia sro dıye bı sro actın sımdı xıanı mıllete yenı sw diye yutturmaya calısıyon artık bı dursan mı ya mıllet senın yuzunden sw acamaz oldu ne yapacaksın bu kadar parayı mılletı kandırıyosun acıyosun sw daha 1 hafta gecmeden yenı sw acıyosun bi doysan mı mertcan artık :D
kimseye birşey yutturduğum yok Xianı 90 cap upgrade yapacaktım istemediler oylama sonucu yeni 100 cap istediler. Açtığım sunucuların arkasında hep duruyorum yorum olsun diye yorum yapmayın oynayan memnun , oynamayan memnun

görevlerden kasıt isro şehirlerdeki npc lerde bulunan görevler değilmi ?
bide sun kalkan serenes demişsiniz ama flamecow sanırım oda

Başarılarının devamını dilerim dostum, bu serverınında diğerlerinden farkı olmayacağını biliyorum eline sağlık :)

IGN: HAL0
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

web sayfasına ulaşamıyorum indirme linki nerden bulcaz

IGN: HAL0
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

web sayfasına ulaşamıyorum indirme linki nerden bulcaz

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt