100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 230K
Bu Server tutar 29 martta geliyoruz

IGN: NaloT

Kusursuz bir sunucuya 18 yıllık tecrübemde denk gelmedim. 8 yıl sonra tekrar sroya başlama kararı aldım ve server arayışına başladım. buraya 3. denememde başladım. Her şey bir yana her serverde gm hatalarıyla şahsi olarak zarara uğrarım çözüm aradığında egoistliklerine maruz kaldım, Mert can bey ve ekibi her konuda gerek bilgi paylaşımıyla gerek ise Anydesk ile bağlantıyla tüm sorunlarımı çözdü. Tekrar söylüyorum kusursuz sw yoktur arkadaşlar önemli olan GM ve supporterlerinin ilgi ve alakasıdır. Şüphe etmeden old sro tadında huzur kokan bu sw yi keyifle oynayabilirsiniz. şimdiden herkese iyi oyunlar :)

Nick : TurkIslam_Cx

Kusursuz bir sunucuya 18 yıllık tecrübemde denk gelmedim. 8 yıl sonra tekrar sroya başlama kararı aldım ve server arayışına başladım. buraya 3. denememde başladım. Her şey bir yana her serverde gm hatalarıyla şahsi olarak zarara uğrarım çözüm aradığında egoistliklerine maruz kaldım, Mert can bey ve ekibi her konuda gerek bilgi paylaşımıyla gerek ise Anydesk ile bağlantıyla tüm sorunlarımı çözdü. Tekrar söylüyorum kusursuz sw yoktur arkadaşlar önemli olan GM ve supporterlerinin ilgi ve alakasıdır. Şüphe etmeden old sro tadında huzur kokan bu sw yi keyifle oynayabilirsiniz. şimdiden herkese iyi oyunlar :)

Nick : TurkIslam_Cx
değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet vermeye devam :)

90uhkoc.png

tcrtv04.png

3gi9sbv.jpg

2z29vmu.jpg
Güzel Sistemler Güzel bir server başarılar dilerim bende başlıyorum.

O kadar sw oynadım mertcan kadar emeğe saygı duyan bi gm daha görmedim. Başarılı olacağından şüphem yok bende solo olarak yerimi alacağım sabırsızlıkla bekliyorum.
VeNCeReMoS

O kadar sw oynadım mertcan kadar emeğe saygı duyan bi gm daha görmedim. Başarılı olacağından şüphem yok bende solo olarak yerimi alacağım sabırsızlıkla bekliyorum.
VeNCeReMoS
değerli yorumun için teşekkürler. Bol şans şimdiden

Old & New Sistem Kaliteli Bir Server Olmuş Başarılar...
Nick: SERF

Özlediğimiz ve aradığımız sistem. Sw güzel olacak belli herkese bol şans :)
Nick: Navigator

Emeği geçenlerin eline sağlık, güzel sw olacak gibi duruyor. Açılmasını bekliyoruz...
BooM

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt