100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 6 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 230K
Harika bir sunum olacağa benziyor, başarılarınızın devamını diliyorum, emekleriniz için teşekkür ederim.
Nick: Raven

Bekledigimizi bulduk güzel rate lagsız ve problemsiz.. Hayırlı olmasını dilerim
IGN; Respax

Çok güzel bir proje inşallah cok eğlenceli bir zaman olucak bizim için Devamm..

YeniRAKI

Ramazan ramazan old sro tadını almak iftardan sonraki sigara kadar tatlı geliyor şu an tesekkürler :)
IGN; Paspal

Uzun Zaman Sonra Böyle Kaliteli Ve Güzel Server Görmemiştim Emeği Geçen Herkesin Ellerine Sağlık Bu Güzel Mutluluğu Tekrardan Bizlere Yaşattığınız İçin Minettarım Sayenizde Mutlu Olduğumuz Günlere Döndük
Nick : The_Order

Uzun Zaman Sonra Böyle Kaliteli Ve Güzel Server Görmemiştim Emeği Geçen Herkesin Ellerine Sağlık Bu Güzel Mutluluğu Tekrardan Bizlere Yaşattığınız İçin Minettarım Sayenizde Mutlu Olduğumuz Günlere Döndük
Nick : The_Order
değerli yorumun için teşekkürler. Keyifli oyunlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

the game is great you should join:love:
IGN:CopperSkilL
good luck

kaliteli ve aktif bir sv için tek doğru yer !!! :cool:
IGN :Spicy4ss

Son düzenleme:
Çok güzel bi çalışma olmuş elinize sağlık
Equinox

90uhkoc.png

ojjkgqs.jpg

635s37o.jpg

Kalite ve zevk arıyorsan, Xian a gel hemen ❤️❤️‍🔥
Nick: Zz_UniquE_zZ

SS_Migfer çarımızı açtık başladık bakalım, ilk günden bağımlısı olduk bile elinize sağlık

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt