100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 14 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 230K
Harika bir oyun aynı eski günlerdeki gibi teşekkürler herkesi bekleriz. Nick:aLoNeAnqeL

Very good server, I hope it lasts a long time, I am very entertaining, thank you server Xian!!!
Atte.:
Leyloken

90uhkoc.png

ojjkgqs.jpg

635s37o.jpg

EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ ÇOK GÜZEL BİR SİSTEM VE YÖNETİCİLER

Nick: Alize

Her Zamanki gibi Xian Silkroad olarak Kalitesinden ödün vermeyecek olup Kaliteli bir Oyun deneyimini Bize Yaşatacağına gönülden inanıyoruz.

Nick : WhiteChapel
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Her Zamanki gibi Xian Silkroad olarak Kalitesinden ödün vermeyecek olup Kaliteli bir Oyun deneyimini Bize Yaşatacağına gönülden inanıyoruz.

Sistem ve ekip harika tam bir eski sro havası var oyunda tebrik ederimm

Nick : Alize

EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ ÇOK GÜZEL BİR SİSTEM VE YÖNETİCİLER

Nick: Alize
Sistem ve ekip harika tam bir eski sro havası var oyunda tebrik ederimm

Nick : Alize

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler bol şans.

1 ay oldu acılali hala 2k+ Player . Başarili server. Teşekkürler

Nick Captain

Gerçek sroyu andıran gerçek bir hisslerle dolu bir server olmuş. Ellerinize sağlık
:LegioNN

Güzel İş. Uluslararası ortam. Olabildiğince old. Keyifli.

IGN:VerusRexAces

HERŞEYİ İLE MÜKKEMMEL Bİ XİAN 80 CAP ESKİ LERİ UNUTTURMUYOR SAOLSUNLAR DAHA ÖTESİ YOK HERŞEYİ İLE MÜKEMMEL [Emperor] <3

öncelikle burdan sayin oyun yonetime sukranlarimi sunuyorum. oyun asla paytowin degildir tamamen emege dayali bir server. oyunda bi tek starter pack aldim ayriyetten +9 spear ve +3 devil icin para yatirdim onun harici stall ve consigmentten gold kasarak diger esyalari tamamladim. dunku gelen bakim ile uniqlere silk eklendi ve 1 gunde ortalama 1-1.5k silk kasabilirsiniz uniqlerden ayriyetten uniq rank var haftalik ordanda silk geliyor. tamamen emegine kalmis bir server herkesin eline koluna saglik.

nick : UnaBommber

öncelikle burdan sayin oyun yonetime sukranlarimi sunuyorum. oyun asla paytowin degildir tamamen emege dayali bir server. oyunda bi tek starter pack aldim ayriyetten +9 spear ve +3 devil icin para yatirdim onun harici stall ve consigmentten gold kasarak diger esyalari tamamladim. dunku gelen bakim ile uniqlere silk eklendi ve 1 gunde ortalama 1-1.5k silk kasabilirsiniz uniqlerden ayriyetten uniq rank var haftalik ordanda silk geliyor. tamamen emegine kalmis bir server herkesin eline koluna saglik.

nick : UnaBommber
teşekkürler iyi oyunlar

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt