100 Cap - Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN ! | Sayfa 15 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Rynox Online | 100 CAP CH | Equalized System | Battle Pass Season | Beta 17 Nisan | BÜYÜK AÇILIŞ 24 NİSAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rynox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 230K
Eskiyi arayanlar ve özleyenler için bulunmaz bir oyun . Oyun sahibinin emeklerine sağlık herkesi bekleriz.

SS_Fire

Uzun zamandır aradığım old Silkroad tadını burada aldım. Tam bir emek server ve insanı adeta 2000 li yıllara götürüyor ve o zamanki hazzı veriyor. Oyunu severek ve heyecanla oynuyorum, herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim 🙏😊😊
Nick: AngelOfDeath

Eskiyi arayanlar ve özleyenler için bulunmaz bir oyun . Oyun sahibinin emeklerine sağlık herkesi bekleriz.

SS_Fire
Uzun zamandır aradığım old Silkroad tadını burada aldım. Tam bir emek server ve insanı adeta 2000 li yıllara götürüyor ve o zamanki hazzı veriyor. Oyunu severek ve heyecanla oynuyorum, herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim 🙏😊😊
Nick: AngelOfDeath
teşekkürler bol şans...

Server was brought back to life with the new update , loads of good silk rewards from uniques . Nice !

IGN: SpW

Very good server i love cap 80 old <3 XIAN FOREVER IGN: AbraCadabra

gerçekten çok ugraşılmış cok emek verilmiş cok güzel bi serverin icindeyiz emegi geçen herkezin ellerine kollarına saglık
Smash
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

emek verilip cok çalışılıp cok güzel bir emek serverın içindeyiz emeği gecen herkeze teşşekür eder başarılarınızın devamını dilerim
Smahs

Son düzenleme:
gerçekten çok ugraşılmış cok emek verilmiş cok güzel bi serverin icindeyiz emegi geçen herkezin ellerine kollarına saglık
Smash
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

emek verilip cok çalışılıp cok güzel bir emek serverın içindeyiz emeği gecen herkeze teşşekür eder başarılarınızın devamını dilerim
Smahs
Very good server i love cap 80 old <3 XIAN FOREVER IGN: AbraCadabra
good luck

oyun güzel hereksi bekleriz Rasqon HardDemons Guildi iyi oyunlar diler gelin cıkın cık gelinnn

Oldukça keyifli bir server hazırlayan Xiansilkroad ailesine teşekkür ederim.Herkese şimdiden iyi oyunlar : ) KARAHANLI

90uhkoc.png

ojjkgqs.jpg

635s37o.jpg

harika bir server harika bir yönetim ve çok güzel eski tadı veren bir server sizi kutluyorum :)

- ColourBindS

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt