110 Cap - Sargon Online | 110 CAP | EU-CH | Uzun Soluklu | Macro Bot | Aktivite Sistemi | Beta 20.2 | G.O 27.2 | Sayfa 26 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap Sargon Online | 110 CAP | EU-CH | Uzun Soluklu | Macro Bot | Aktivite Sistemi | Beta 20.2 | G.O 27.2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tusk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 920
  • Görüntüleme Görüntüleme 53K
IGN:T_T_Crlminal

## <a:sargonlogo:1355367580566814933> Sargon Online - SroCave & JoymaxTR Event!

We’re rewarding **100 FREE Silk** for each forum thread participation — that means **200 FREE SILK** total if you complete both! 📣

### 👉 How to Join:
1️⃣ **Visit our threads:**
[SroCave Sargon Online](<110 Cap - Sargon Online | Serbest Piyasa | 110 Cap | Server Dungeon | 80.000 TL Ödül Havuzu | Equalized * FW | Beta 30.05 | G.O 13.06>)
[JoymaxTR Sargon Online](<https://srocave.com/konular/sargon-...avuzu-equalized-fw-beta-30-05-g-o-13-06.1970/>)

2️⃣ **Login with your forum account.**
3️⃣ **Use our signature code:**
```php

tvyneab.png
```
4️⃣ **Comment on both threads with your in-game char name!**

### 📢 Important Notes:
✅ *One reward per PC/IP to prevent abuse.*
✅ *Take a screenshot of your comment* and save it.
✅ *<#1380339054666846228> Will be unlocked on the 2nd day of G.O*, where you can submit your **screenshot & char name** to claim your reward.
🚫 **No need to spam or open tickets** for this event.

**Good luck, @everyone!**
***Sargon Team***

IGN: BLackNight
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

IGN : BLackNight

Son düzenleme:
Merhabalar; oyun ilk açıldığı gün başladım 1 blade kastım içine 2 k silk de yükledim sonra bota salmak için wizard açtım o 1 hafta botta kaldı elixir vs kastım diğer chara gireyim bi dedim (multi char yasaktı ilk chara 1 hafta kadar girmedim) sonra banned olduğunu gördüm global attım cevap verilmedi discorddan rapor yazdım ertesi gün discord davetimde silindi kanala kendi sitelerinden yönlendirildiğinde dahi davet geçersiz diyor kendim açtığımda discordu her sargon grubundan atıldığımı gördüm. sebebini hala bulamadım bana bir açıklama yapmadılar oyuna giremiyorum. discordda kanala giremiyorum. açıklama bekliyorum. tahminimce bu yorumumu da silecekler anlamsız yere çözüm sağlanırsa buradan yazarım.

Etiketler Etiketler
110 cap new alchemy system sargon forum sargon konu sargon online sargon online konu sargon silkroad sargon sro sargon sro konu sargon srocave sargon tanıtım sargon thread silkroad private server tanıtım konusu

Geri
Üst Alt