Skyrex Silkroad, tamamen tarafımdan (Veromos Edit) tasarlanmış, geliştirilmiş ve imzalanmış özel bir projedir. Afişte gördüğünüz, göreceğiniz her şey benim imzamı taşır. Yeni nesil yaratıklar, eventler, oyun içi panel arayüzü, petler, avatarlar, devil spiritler ve tüm mekanikler tamamen bana aittir. Bir başkası tarafından kopyalanamaz, paylaşılamaz veya satılamaz.
Oyunumuz MaxiGuard üzerine kurulmuş, profesyonel bir altyapıya sahiptir. Çoğu sunucudan çok daha kaliteli ve ileri seviye bir projedir. Yaklaşık 1 yıl süren bir tasarım sürecinin sonucunda ortaya çıkmıştır.
Proje İçeriği:
40'a yakın yeni nesil yaratık ve unique (tamamen bana ait, özgün tasarımlar) Yeni nesil petler, avatarlar, devil spiritler Yeni nesil eventler ve oyun içi panel arayüzü 100'den fazla Silkroad ile alakası olmayan 3D model Aklınıza gelebilecek her şey...
Satış Kapsamı:
Afişte gördüğünüz her şey dahildir. Oyunda bulunmayan bazı modeller de görselde yer alıyor; hepsi reklamsız olarak teslim edilecektir. Ayrıca elimde onlarca yeni nesil yaratık, unique, pet, avatar ve devil spirit daha bulunmaktadır. Hepsi reklamsız olarak verilecektir.
Fiyat ve Teslimat:
Fiyat: $3000 (pazarlık yoktur)
Teslimat Seçenekleri:
İBAN üzerinden havale/EFT Elden teslim (şehrime gelmeniz durumunda)Afişi inceleyen herkes, oyunun ne kadar kaliteli ve profesyonel olduğunu rahatça anlayacaktır.
Veromos Edit – İmzam, tasarımım, garantimdir.
İletişim için Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Veromos Edit Discord Sunucusu'na katıl!
Son düzenleme: