Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KapalıSHARDS ONLINE | 60 CAP 1X RATE | ONLY CHINESE | OLD SCHOOL | 20.06.2025 21:00 GMT+3
Başlamanızı tavsiye etmiyorum sitedeki 1000 online gerçek değil oyuna 50 kişi var yok
beta açmamış habire bir şeyler bozuluyor vur kaç yapılmak için tasarlanmış bariz
dc sinde ki yazışmaları ve tavrını okumanız yeterli kendinize saygınız var ise emek sizin için önemli ise tavsiye etmiyorum yok ben habire delay sorun arıyorum diyorsanız burası sizin serverınız
Uzak durulmasını tavsiye ediyorum.Gm açmış dünya kadar char serveri kalabalık gösteriyor.En fazla 15-20 kişi var serverda ve tanıtım ile alakası yok oyunun.Ben bıraktım sizlere başarılar
SERVERİ KİSMEYE ÖNERMİYORUM LAG BUG HATA DOLU
ÜSTÜNE ÜSTLÜK PAY VE İNGAME VAR
VE GM HAKSIZ YERE RANK 1 OLAN BİR OYUNCUYU BANLADI
FALLENANGELS İSİMLİ SERVERDA 35 OYUNCUSU OLAN TEK GUİLDİN MASTERİNİ HİÇ SEBEP YOKKEN BANLADI
CUMA GÜNÜ ACILDI SERVER ACILISTAN 1 SAAT SONRA 5 SAAT KAPALI KALDI
YETMEMİŞ GİBİ CUMARTESİ LAGTAN OYNANMADI 5 6 SAAT YİNE KAPALI KALDI
PAZAR GÜNÜ KEZA AYNI SEKİLDE OYUN OYNANAMADI VE 5 6 SAAT SÜREKLİ RESTART ATTI
HİÇ Bİ İŞE YARAMAYAN BİR SERVER KİMSE EMEK VERİP OYNAMASIN YAZIK GÜNAH.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
SERVERİ KİSMEYE ÖNERMİYORUM LAG BUG HATA DOLU
ÜSTÜNE ÜSTLÜK PAY VE İNGAME VAR
VE GM HAKSIZ YERE RANK 1 OLAN BİR OYUNCUYU BANLADI
FALLENANGELS İSİMLİ SERVERDA 35 OYUNCUSU OLAN TEK GUİLDİN MASTERİNİ HİÇ SEBEP YOKKEN BANLADI
CUMA GÜNÜ ACILDI SERVER ACILISTAN 1 SAAT SONRA 5 SAAT KAPALI KALDI
YETMEMİŞ GİBİ CUMARTESİ LAGTAN OYNANMADI 5 6 SAAT YİNE KAPALI KALDI
PAZAR GÜNÜ KEZA AYNI SEKİLDE OYUN OYNANAMADI VE 5 6 SAAT SÜREKLİ RESTART ATTI
HİÇ Bİ İŞE YARAMAYAN BİR SERVER KİMSE EMEK VERİP OYNAMASIN YAZIK GÜNAH.