80 Cap - Silkroad Genesis | 80cap Update | Gerçek-Oldschool | 01.05.2026 (8 aydır online) | Sayfa 13 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Silkroad Genesis | 80cap Update | Gerçek-Oldschool | 01.05.2026 (8 aydır online)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SkyNet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 353
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
NİCE SV Genesiss on fireee <3 BEST SERVERR <<<<
IGN:AZEM
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Genesiss on fireee <3 BEST SERVERR <<<<
IGN: AZEMKARDES

size ulaşamadığımdan burdan yazıyorum skynet discordda neden zaman aşımı veriyorsunuz bir de 7 gün ticket açamıyorum nasıl bir mantık anlayışınız var türkçe kanalında diğer arkadaşlarımla sohbet ederken sanki ananıza sövmüşüm gibi 7 gün zaman aşımı veriyorsunuz nasıl ulaşacağız size nereden ticket açacağız saçma sapan iş yapıyorsunuz
discord nickim:Veeeed herkese iyi forumlar

size ulaşamadığımdan burdan yazıyorum skynet discordda neden zaman aşımı veriyorsunuz bir de 7 gün ticket açamıyorum nasıl bir mantık anlayışınız var türkçe kanalında diğer arkadaşlarımla sohbet ederken sanki ananıza sövmüşüm gibi 7 gün zaman aşımı veriyorsunuz nasıl ulaşacağız size nereden ticket açacağız saçma sapan iş yapıyorsunuz
discord nickim:Veeeed herkese iyi forumlar

Merhaba, Discord kanalından Fonalez sorumlu. Zaman aşımı spamdan dolayı olmuş olabilir. Bana her zaman DM atabilirsiniz.

Mekandayız, her zaman!

Halloween Event takvimini heyecanla bekliyoruz.

IGN: Kutai

Grap pet bari beleş olsa zaten oyun kanser zaten ... isro oynarım daha iyi ya bırakıyorum grap pet çok mu zor free olması yani

Grap pet bari beleş olsa zaten oyun kanser zaten ... isro oynarım daha iyi ya bırakıyorum grap pet çok mu zor free olması yani

Sizin de fark ettiğiniz gibi Item-Mall'ımız çok kısıtlı. Satabileceğimiz 4, 5 ürün var. Oyunumuz ticari amaçlı kurulmadı ve açıkçası oyundan pek bir gelirimiz yok.
Kaç oyun gördünüz ticket(max level olanın artık ihtiyacı yok), astral & immortal, scroll ve clock ile gelir sağlayıp oyunu çeviren?
Bu çok zor. 2009'dan beri private serverlarındayız ve onlarca server kurduk. İlk defa clock için açıklama yapma gereksimi duyduk;
  • Ayrıca oyun başı 3 günlük pet veriliyor.
  • 2 ayrı forumdan imza etkinliği ile 75'erden, 150 silk,
  • Discord'dan boosterlar için 45 silk + çekilişten de 100'lerce,
  • Oyun içi eventlardan örn Survival, CTF, Ba vb. kill başı 1 silk,
  • Stall karakterlerden saatte 1 silk,
  • İçerik ödülleri 500 civarı,
  • Haftalık Unique Ranking'den 500'den başlayan silkler,
  • Job Level'lar arası, 100, 200 vb. silk ödüller.
bunlar ile 1 clock(48silk) alamamak garip...

durduk yere çar mı banlanır arkadaş bi serverda? neden ben karakterime giremiyorum????

ıgn: Lothbrook

indirme b oşa vaktini harcama kardeşim

sürekli dcler faln.oyunu bırakıp gidemiyorsun bi yere.silk çokç pahlı.yemişim bu swyi

Emeğinize sağlık. Fakat bir sorunum var oyuna giriş yaptıkran sonra çarı seçip start diyemiyorum yardımcı olabilecek var mı

Etiketler Etiketler
60cap 70cap oldschool silkroad online silkroad online forum silkroad online private server silkroad private silkroad2005 silkroad2006 silkroadgenesis silkroadonlinegenesis sro private sro pvp

Geri
Üst Alt