Rehber Silkroad Kendi Görevinizi Oluşturma Rehberi

Gojo*

Water Ghost
Bilgiler
Öncelikle: Türkçem için özür dilerim, çünkü Türkçe ana dilim değil ve sadece okulda öğrendiğim basit bir Türkçe biliyorum. Umarım beni en azından anlayabilirsiniz. Bunun için şimdiden kusura bakmayın ;)

Son çalışmamı sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü nihayet server'ın "Script" dizininde bulunan .sct dosyalarını decompile ve re-compile etmeyi başardım. Ayrıca basit bir yeni quest eklemek için temel bir rehber de ekledim.

.sct dosyaları nedir?
.sct dosyaları temelde derlenmiş Lua script dosyalarıdır, ancak LuaDec benim için çalışmadığı için kendi özel decompiler'ımı yaptım. Tamamen decompile edilmiş Lua script dosyalarını da ekledim, böylece sizin decompile yapmanıza gerek kalmayacak.

Bu dosyalarla neler yapabilirim?
Daha önce de belirttiğim gibi, Silkroad'a kendi özel quest'lerinizi kolayca ekleyebilirsiniz.
İşte yaptığım basit bir quest örneği:

oQ4ue.png

Bunun için neye ihtiyacım var?
Çalışan bir server/client ve biraz zamanınız olması yeterli. Ayrıca şunlara da ihtiyacınız olacak (muhtemelen zaten bunlara sahipsiniz):

İndirme Linki:

Vsro v188, vsro v193 ve black rogue server dosyaları için decompile edilmiş script'leri ekledim.

Ve işte temel rehber:

Herhangi bir sorunuz olursa bana sormaktan çekinmeyin :p

Credit: Stratti

Son düzenleme:

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
create quest quest silkroad görev silkroad görev oluşturma sro görev sro guide sro quest sro rehber vsro görev yapma vsro quest yeni görev oluşturma

Üst Alt