kratoseditor Water Ghost Katılım 20 Eyl 2026 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Cuma saat 19:31'de #1 ÜCRETSİZ NPC MODEL PAKETİ Merhaba arkadaşlar, ben Kratos Editör! Bugün sizler için tamamen ücretsiz olarak tasarladığım 3 adet NPC modelini paylaşıyorum! Paket İçeriği: NPCŞovalye NPC Köylü NPC Esnaf Nasıl İndirilir? Discord kanalımıza katıl "Free Model" kanalına gel Modeli ücretsiz indir İçeriği görüntülemek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol. Destek olmak için: Abone ol Beğen Takip et Yorum yap Daha fazla yeni model ve içerik gelecek! Kaynak belirtmek zorunludur! Instagram: @Kratosedit35 Tiktok @ Kratoseditor Youtube Kratosedit35 Discord: İçeriği görüntülemek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol. Kratos Editör — Kalite ve Güven
ÜCRETSİZ NPC MODEL PAKETİ Merhaba arkadaşlar, ben Kratos Editör! Bugün sizler için tamamen ücretsiz olarak tasarladığım 3 adet NPC modelini paylaşıyorum! Paket İçeriği: NPCŞovalye NPC Köylü NPC Esnaf Nasıl İndirilir? Discord kanalımıza katıl "Free Model" kanalına gel Modeli ücretsiz indir İçeriği görüntülemek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol. Destek olmak için: Abone ol Beğen Takip et Yorum yap Daha fazla yeni model ve içerik gelecek! Kaynak belirtmek zorunludur! Instagram: @Kratosedit35 Tiktok @ Kratoseditor Youtube Kratosedit35 Discord: İçeriği görüntülemek için Giriş Yap ya da Kayıt Ol. Kratos Editör — Kalite ve Güven