Rehber Silkroad - RTX Remix [Raytraced Graphics]

Zhion

Mangyang
Bilgiler
Herkese selam,
Son zamanlarda RTX Remix ile oynayıp bunu Silkroad Online’a entegre etmeye çalışıyorum. Sonuçlar oldukça umut verici, ancak hâlâ yapılacak çok iş var. Aşağıdaki iki videoya göz atabilirsiniz:

Silkroad Online - RTX Remix Karşılaştırma Videosu

Silkroad Online - RTX Remix Oynanış Videosu

Ben bir 3D sanatçısıyım ve gerçekten bir programcı değilim. Bu nedenle, RTX Remix’in Silkroad Online’a daha iyi entegre edilmesine yardımcı olmakla ilgilenen geliştiriciler olup olmadığını merak ediyorum. Karşılaştığım temel sorun, RTX Remix’in manzaranın yapısını tam olarak anlayamaması; çünkü bu yapı, katmanlar, geçişler ve pişirilmiş (baked) aydınlatmalar içeriyor. Şu ana kadar elde ettiğim sonuç şu şekilde:

srocave_rtx.jpg

Eğer bu konuda yardımcı olmakla ilgileniyorsanız lütfen bana bildirin. Birlikte iletişime geçelim ve Silkroad Online’ı grafik açısından yeniden harika bir hale getirelim.

Bu projeyle ilgili sohbet etmek için bir Discord kanalı açtım: Discord - Group Chat That’s All Fun & Games

Sevgiler,
Zhion

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
silkroad graphic silkroad online silkroad online graphic enhancement silkroad online rtx silkroad rtx sro sro graphic sro rtx

Üst Alt