100 Cap - Sparta Online | 100 Cap Only CH | Drop System | New Dungeon | Beta: 19.01.2026 | Grand: 23.01.2026 | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Sparta Online | 100 Cap Only CH | Drop System | New Dungeon | Beta: 19.01.2026 | Grand: 23.01.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sparta100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Pay 2 Win ve sömürü üzerine kurulmuş bir oyun olmuş. "Kapitalizm Sro" Premium exp, premium drop, silk ile şansını 2x katla... Özetle diyor ki tüketim açlığınızı sömüreceğiz 1 haftaya biteceğiz.

Pay 2 Win ve sömürü üzerine kurulmuş bir oyun olmuş. "Kapitalizm Sro" Premium exp, premium drop, silk ile şansını 2x katla... Özetle diyor ki tüketim açlığınızı sömüreceğiz 1 haftaya biteceğiz.
  • "P2W olduğunu bilerek oyna, sinir stres yapma."
  • "Cebindeki son parayı değil, eğlenmek için ayırdığın bütçeyi harca ya da hiç harcama."

Premium olmadan bence şehre bile girip fazlalık yapmamalı playerlar artık premiumsuz sadece İSROda oynanabiliyor ondada VİP olmadan oynayamazsın zaten , senin o KAPİTALİZM dediğin şey artık sanal pc muhabbetine mecbur olmak zorunda zaten , sanal pc olmasa PREMİUM bu oyunun malesef ki PAY 2 WİN dediğin şeyin sebebi. Çünkü denge unsuru bozan hiç birşeyi para ile satamazsın satarsan böyle bir ton sorunla karşılaşırsın. Oyunun en başında PREMİUM yokken bu oyunu herkes oynuyordu ama baktılar oyun sarpa sarıyor daha adil oyunlara yöneldiler. SROyu bitirende adeletsiz PAY 2 WİN sistemi oldu zaten. Anlatmak istediğim kalıcı bir çözüm şart , bu tarz kurallar malesef PRİVATE serverlarının SANAL PC muhabbeti için genelde oluyor. PRİVATE serverlarda her türlü şey olabilir açık olmalısınız bence alt tarafı PREMİUM herkes alabilir 1-2 tane ama 10-20 tane alınmaz bence :)

Teşekkür ederim yine sizleri aramızda görmek çok güzel ♥️

hayırlı olsun başarılar

Teşekkür ederim <3

Etiketler Etiketler
100 cap private 100 cap silkroad 100 cap sro silkroad 100 cap server silkroad forum silkroad private server silkroad pserver silkroad pvp silkroad server silkroad tanıtım silkroad türkiye sro forum sro private sro pserver sro pvp sro server

Geri
Üst Alt