Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tşkkkkkRasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.
*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***
Dip not : Oyuna nasıl gireceğinizi sormayın yalnızca client dosyalarını paylaştım.
teşekkürlerRasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.
Dip not : Oyuna nasıl gireceğinizi sormayın yalnızca client dosyalarını paylaştım.
good and perfectI'm sharing the smallest client file I've come across; the RAR file is 292MB in size. I'm guessing this file is the first released client version. I used these files to log into the game and play around a bit.
*** Hidden content cannot be quoted. ***
Footnote: Do not ask how to enter the game, I only shared the client files.
BakalımmRasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.
ellerine sağlıkRasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.
ADAMMMMMMMRasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.
111111111111111111111111111111Rasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.
مهخهعخعهخهعRasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.
adam gitmiş dosya co dan silmiş sonra link patlamış diyorRasgeldiğim en küçük boyutlu client dosyasını paylaşıyorum; RAR dosyasının boyutu 292 MB. Tahminimce, bu dosya ilk çıkan client versiyonu. Bu dosyaları kullanarak oyuna giriş yaptım ve biraz etrafta gezindim.