Rehber - SRO Mobile Güncel Gift Kodları Listesi ve Kullanım Rehberi (SRO Origin Mobile Gift Codes) | Sayfa 6 | SroCave - SRO Destek Forumu

Rehber SRO Mobile Güncel Gift Kodları Listesi ve Kullanım Rehberi (SRO Origin Mobile Gift Codes)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RanstaMonsta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Ben çocukluğumda oynardım. Yaşım 34. Mobil de böyle bir akıcılık hayran kaldım açıkçası.. çevre yoksa exp kasmak zor. Naçizane tavsiyem hediye SC Keri arttırmanız. Şuan 41 seviyeyim sürekli taksi arıyorum kasılmak için. Exp scler bittiğinde ise kasılmak yine zorlaşıyor.. kremler için para harcanır dert değil lakin sc almak için biraz gereksiz geliyor bana
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben çocukluğumda oynardım. Yaşım 34. Mobil de böyle bir akıcılık hayran kaldım açıkçası.. çevre yoksa exp kasmak zor. Naçizane tavsiyem hediye SC Keri arttırmanız. Şuan 41 seviyeyim sürekli taksi arıyorum kasılmak için. Exp scler bittiğinde ise kasılmak yine zorlaşıyor.. kremler için para harcanır dert değil lakin sc almak için biraz gereksiz geliyor bana

Etiketler Etiketler
gift code gihot gosu hediye kodları origin mobile silkroad silkroad mobile silkroad mobile gosu silkroad origin mobile sro sro mobile sro mobile bedava sro mobile hediye sro mobile silk kodu sro origin sro origin mobile

Geri
Üst Alt