ranstamonsta
Silkroad Skill Parameter Tool – Yeni Sürüm Yayında!
Merhaba SROCave üyeleri!
Yıllardır Silkroad dosyalarıyla uğraşan herkesin tanıdığı, özellikle skill parametrelerini düzenleyenlerin vazgeçilmezi olan Synx’in Skill Parameter Tool aracını hatırlarsınız. Ancak çoğumuzun şikayet ettiği bir konu vardı: arama özelliği yoktu!
Nihayet, bir topluluk gönüllüsü (w11cked) bu aracı baştan sona yenileyerek kullanımı çok daha pratik hale getirdi. Ben sadece bu çalışmayı sizlerle buluşturuyorum, emek sahibinin amacı da bu aracın mümkün olduğunca fazla kişiye ulaşması.
Yeni Sürümde Neler Var?
İndirme Bağlantıları
Katkıda Bulunanlar
• w11cked – Version v2.0 geliştiricisi• Synx – Orijinal AutoIt sürümün geliştiricisi
• JellyBitz
• InPanic Kev
Geri Bildirim
Eğer araçta herhangi bir bug ile karşılaşırsanız veya henüz belgelenmemiş parametreler hakkında bilginiz varsa, lütfen geliştiriciyle iletişime geçin. Topluluğa katkı sağlamak hepimizin işi.
Neden Bu Aracı Kullanmalısınız?
Silkroad dosyalarında çalışan biriyseniz, skill parametrelerini hızlıca analiz edebilmek büyük bir avantajdır. Bu araç hem geliştiriciler hem de mod yapımcıları için zaman kazandıran güçlü bir yardımcıdır. Türk topluluğu olarak bu tür çalışmalardan daha fazla faydalanabilmemiz adına, ben de bu paylaşımı buraya taşıdım. Umarım sizlerin işine yarar!