Strona internetowa Silkroad – pełny panel z obsługą systemu alchemii [wydanie z 2017 r.]
Witajcie, rodzino SROCave!

Dzisiaj udostępniam stronę internetową z zaawansowanymi funkcjami, którymi Exoria, znana postać ze społeczności Silkroad Online, podzieliła się w 2017 roku. Pliki te były niedostępne w internecie przez długi czas i chciałem je ponownie udostępnić oraz udostępnić społeczności tureckiej.
Pobierać
*** Ukryty tekst: nie można cytować. ***
Zrzuty ekranu
Wymagania
•
PDO ODBC musi być aktywne.
• Baza danych musi zawierać tabelę
_OnlineOffline .
•
Evangelion_uniques tablosu gerekli
• Plik .htaccess musi być poprawnie skonfigurowany.
Główne cechy

System blokowania adresów IP po nieudanych próbach logowania.
Klasyfikacja graczy oparta na rzeczywistych punktach za przedmioty i części SOX.
Ranking gildii

Wyszukiwanie na żywo – wyszukiwanie graczy i gildii
System WebMall – koszyk zakupowy, śledzenie zapasów, dodawanie produktów (w tym panel administracyjny)
Stoisko internetowe – gracze mogą dodawać przedmioty, sprzedawać je za złoto lub jedwab, a także mają do dyspozycji sekcję poświęconą jedwabiu.

Zweryfikowany system rejestracji

Przeglądanie ekwipunku i magazynu gracza.

Adres e-mail, pytanie zabezpieczające, hasło do strony internetowej i panel zmiany hasła do gry.
System gwiazdek przedmiotów: automatyczne obliczanie punktów na podstawie koloru niebieskiego, rangi, plusa, awansu i rodzaju pieczęci.

Prosty moduł forum (niekompletny)

Loterie i koło fortuny (mogą być niedokładne)

System powiadomień na żywo
Nie
W kodzie mogą występować pewne braki i niespójności, ponieważ programista stworzył ten projekt, będąc jeszcze w fazie nauki. Dodał nawet notatkę: „Udostępniam go, bo byłem zbyt leniwy, żeby go dokończyć; mam nadzieję, że okaże się przydatny”.
Alchemy Sistemi
Ten system bazuje na idei alchemii autorstwa
B1QB0SS , szczególne podziękowania!
Dlaczego warto wypróbować ten skrypt?
Ten skrypt oferuje znacznie więcej niż klasyczne panele internetowe Silkroad. Funkcje takie jak obliczanie punktów przedmiotów w oparciu o system alchemii, WebMall i przeglądanie ekwipunku gracza mogą zwiększyć wartość Twojego serwera. To również dobre źródło wiedzy dla programistów, którzy chcą się uczyć.
Informacje zwrotne i ulepszenia
Jeśli ktoś napotka błędy, brakujące tabele lub usterki podczas instalacji, może je zgłosić w tym dziale. Razem znajdziemy rozwiązanie.