Merhaba SroCave topluluğu, filtreyi indirmek üyelerin sorumluluğundadır. Bilginiz olsun, filtreyi aktardım ve denedim. Bazı sorunları var, ancak ben oyun açmak için böyle filtreler kullanmıyorum. Yine de bu tür filtreleri seven insanlar var. Sadece başkalarına yardımcı olmak istiyorum. Teşekkürler.
Son kez söylüyorum, hiçbir sorumluluğum yok. Sadece üzerinde çalışmak isteyenler için yükledim.
ST-Filter 6.16’da Geçersiz IP Hatası Çözümü
Sorunun Açıklaması
Birçok kullanıcı, ST-Filter 6.16 kullanırken Silkroad Online istemcisinin sunucuya bağlanmaya çalışırken Geçersiz IP (Invalid IP) hatası verdiğini bildirdi.
Bu hata, filter’in dev_kitdll bileşeninin yalnızca önceden yapılandırılmış belirli domainler üzerinden bağlantıya izin vermesinden kaynaklanmaktadır. Doğrudan IP adresleri kabul edilmez. Eğer sunucunuza doğrudan bir IP adresi kullanarak bağlanmaya çalışırsanız, istemci çalışmaz.
Çözüm:
Bu sorunu çözmek için, izin verilen bir domaini sunucu IP’mize yönlendirmemiz gerekiyor. Bunun iki yöntemi vardır:
Windows hosts dosyasını düzenleyerek manuel olarak yapmak.
Bunu otomatik yapan bir program kullanmak.
Yöntem 1: Manuel Yapılandırma
Eğer işlemi manuel olarak yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edin:
Hosts dosyasını açın:
• Win + R tuşlarına basın, ardından şu komutu yazıp Enter’a basın:
• Eğer izin hatası alırsanız, Not Defteri’ni Yönetici olarak çalıştırın ve ardından hosts dosyasını manuel olarak açın.
Sunucu IP’nizi ve izin verilen bir domaini ekleyin:
Hosts dosyasının içine şu satırı ekleyin:
192.168.18.33 kısmını kendi sunucu IP’nizle değiştirin ve DLL içinde izin verilen bir domain kullanın.
Dosyayı kaydedin ve kapatın.
İstemciyi yeniden başlatın ve bağlantıyı test edin.
Seçtiğiniz DNS’i istemciye ipinput ile eklemeyi ve hosts dosyasına yazmayı unutmayın.
Credits: Nightmare**, anapse
Son kez söylüyorum, hiçbir sorumluluğum yok. Sadece üzerinde çalışmak isteyenler için yükledim.

Birçok kullanıcı, ST-Filter 6.16 kullanırken Silkroad Online istemcisinin sunucuya bağlanmaya çalışırken Geçersiz IP (Invalid IP) hatası verdiğini bildirdi.
Bu hata, filter’in dev_kitdll bileşeninin yalnızca önceden yapılandırılmış belirli domainler üzerinden bağlantıya izin vermesinden kaynaklanmaktadır. Doğrudan IP adresleri kabul edilmez. Eğer sunucunuza doğrudan bir IP adresi kullanarak bağlanmaya çalışırsanız, istemci çalışmaz.

Bu sorunu çözmek için, izin verilen bir domaini sunucu IP’mize yönlendirmemiz gerekiyor. Bunun iki yöntemi vardır:

Eğer işlemi manuel olarak yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edin:

• Win + R tuşlarına basın, ardından şu komutu yazıp Enter’a basın:
notepad C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
• Eğer izin hatası alırsanız, Not Defteri’ni Yönetici olarak çalıştırın ve ardından hosts dosyasını manuel olarak açın.

Hosts dosyasının içine şu satırı ekleyin:
192.168.18.33 srohaolong.top

Credits: Nightmare**, anapse
Son düzenleme: