Paylaşım - ST-Filter Premium Full Version 6.16 - Free Download | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

Paylaşım ST-Filter Premium Full Version 6.16 - Free Download

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scabbers_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhaba SroCave topluluğu, filtreyi indirmek üyelerin sorumluluğundadır. Bilginiz olsun, filtreyi aktardım ve denedim. Bazı sorunları var, ancak ben oyun açmak için böyle filtreler kullanmıyorum. Yine de bu tür filtreleri seven insanlar var. Sadece başkalarına yardımcı olmak istiyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 15066

Son kez söylüyorum, hiçbir sorumluluğum yok. Sadece üzerinde çalışmak isteyenler için yükledim.

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***

✅ ST-Filter 6.16’da Geçersiz IP Hatası Çözümü

🔍 Sorunun Açıklaması

Birçok kullanıcı, ST-Filter 6.16 kullanırken Silkroad Online istemcisinin sunucuya bağlanmaya çalışırken Geçersiz IP (Invalid IP) hatası verdiğini bildirdi.

Bu hata, filter’in dev_kitdll bileşeninin yalnızca önceden yapılandırılmış belirli domainler üzerinden bağlantıya izin vermesinden kaynaklanmaktadır. Doğrudan IP adresleri kabul edilmez. Eğer sunucunuza doğrudan bir IP adresi kullanarak bağlanmaya çalışırsanız, istemci çalışmaz.

💡 Çözüm:

Bu sorunu çözmek için, izin verilen bir domaini sunucu IP’mize yönlendirmemiz gerekiyor. Bunun iki yöntemi vardır:

1️⃣ Windows hosts dosyasını düzenleyerek manuel olarak yapmak.
2️⃣ Bunu otomatik yapan bir program kullanmak.

✏️ Yöntem 1: Manuel Yapılandırma
Eğer işlemi manuel olarak yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edin:

1️⃣ Hosts dosyasını açın:

Win + R tuşlarına basın, ardından şu komutu yazıp Enter’a basın:

notepad C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

• Eğer izin hatası alırsanız, Not Defteri’ni Yönetici olarak çalıştırın ve ardından hosts dosyasını manuel olarak açın.

2️⃣ Sunucu IP’nizi ve izin verilen bir domaini ekleyin:

Hosts dosyasının içine şu satırı ekleyin:

192.168.18.33 srohaolong.top

⚠️ 192.168.18.33 kısmını kendi sunucu IP’nizle değiştirin ve DLL içinde izin verilen bir domain kullanın.

3️⃣ Dosyayı kaydedin ve kapatın.

4️⃣ İstemciyi yeniden başlatın ve bağlantıyı test edin.

⚠️ Seçtiğiniz DNS’i istemciye ipinput ile eklemeyi ve hosts dosyasına yazmayı unutmayın.

Credits: Nightmare**, anapse
Teşekkürler

Chào cộng đồng SroCave, việc tải xuống bộ lọc là trách nhiệm của các thành viên. Chỉ để các bạn biết, tôi đã tải xuống và thử nghiệm bộ lọc. Nó có một số vấn đề, nhưng tôi thường không sử dụng các bộ lọc như thế này để khởi chạy trò chơi. Tuy nhiên, vẫn có những người thích loại bộ lọc này. Tôi chỉ muốn giúp đỡ những người khác. Cảm ơn.

Tôi xin nhắc lại lần cuối, tôi hoàn toàn không chịu trách nhiệm gì cả. Tôi chỉ tải nó lên cho những ai muốn sử dụng.

*** Nội dung ẩn không thể được trích dẫn. ***

✅ Giải pháp khắc phục lỗi IP không hợp lệ trong ST-Filter 6.16

🔍 Mô tả vấn đề

Nhiều người dùng đã báo cáo rằng khi sử dụng ST-Filter 6.16 , ứng dụng khách Silkroad Online hiển thị lỗi "Địa chỉ IP không hợp lệ" khi cố gắng kết nối với máy chủ.

Lỗi này xảy ra vì thành phần dev_kitdll của bộ lọc chỉ cho phép kết nối từ các tên miền cụ thể, đã được cấu hình sẵn. Địa chỉ IP trực tiếp không được chấp nhận. Nếu bạn cố gắng kết nối với máy chủ của mình bằng địa chỉ IP trực tiếp, ứng dụng khách sẽ không hoạt động.

💡 Giải pháp:

Để giải quyết vấn đề này, chúng ta cần chuyển hướng một tên miền được cho phép đến địa chỉ IP máy chủ của chúng ta . Có hai cách để thực hiện việc này:

1️⃣ Việc này có thể được thực hiện thủ công bằng cách chỉnh sửa tệp hosts của Windows.
2️⃣ Sử dụng một chương trình thực hiện việc này tự động.

✏️ Phương pháp 1: Cấu hình thủ công
Nếu bạn muốn thực hiện quy trình này thủ công, hãy làm theo các bước sau:

1️⃣ Mở tệp hosts:

• Nhấn tổ hợp phím Win + R , sau đó nhập lệnh sau và nhấn Enter:

• Nếu bạn nhận được lỗi quyền truy cập, hãy chạy Notepad với quyền quản trị viên rồi mở tệp hosts theo cách thủ công.

2️⃣ Thêm địa chỉ IP máy chủ của bạn và một tên miền được cho phép:

Thêm dòng sau vào tệp hosts:

⚠️ Thay thế 192.168.18.33 bằng địa chỉ IP máy chủ của bạn và sử dụng một tên miền được cho phép trong DLL.

3️⃣ Lưu và đóng tập tin.

4️⃣ Khởi động lại máy khách và kiểm tra kết nối.

⚠️ Đừng quên thêm DNS bạn đã chọn vào máy khách bằng ipinput và ghi nó vào tệp hosts.

Nguồn ảnh: Nightmare**, anapse
Cảm ơn

Cảm ơn
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba SroCave topluluğu, filtreyi indirmek üyelerin sorumluluğundadır. Bilginiz olsun, filtreyi aktardım ve denedim. Bazı sorunları var, ancak ben oyun açmak için böyle filtreler kullanmıyorum. Yine de bu tür filtreleri seven insanlar var. Sadece başkalarına yardımcı olmak istiyorum. Teşekkürler.

Son kez söylüyorum, hiçbir sorumluluğum yok. Sadece üzerinde çalışmak isteyenler için yükledim.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

🔍 Sorunun Açıklaması

Birçok kullanıcı, ST-Filter 6.16 kullanırken Silkroad Online istemcisinin sunucuya bağlanmaya çalışırken Geçersiz IP (Invalid IP) hatası verdiğini bildirdi.

Bu hata, filter’in dev_kitdll bileşeninin yalnızca önceden yapılandırılmış belirli domainler üzerinden bağlantıya izin vermesinden kaynaklanmaktadır. Doğrudan IP adresleri kabul edilmez. Eğer sunucunuza doğrudan bir IP adresi kullanarak bağlanmaya çalışırsanız, istemci çalışmaz.

💡 Çözüm:

Bu sorunu çözmek için, izin verilen bir domaini sunucu IP’mize yönlendirmemiz gerekiyor. Bunun iki yöntemi vardır:

• Eğer izin hatası alırsanız, Not Defteri’ni Yönetici olarak çalıştırın ve ardından hosts dosyasını manuel olarak açın.

⚠️ 192.168.18.33 kısmını kendi sunucu IP’nizle değiştirin ve DLL içinde izin verilen bir domain kullanın.

⚠️ Seçtiğiniz DNS’i istemciye ipinput ile eklemeyi ve hosts dosyasına yazmayı unutmayın.

I downloaded Stfilter 6.16 premium and can't find the .dll files in the Plugins and Events folders within the main duckdownload directory. Does anyone still have the DLL file in that folder? Could you please share it with me? Thank you.

Son düzenleme:
أهلًا بكم يا أعضاء مجتمع SroCave، تحميل الفلتر مسؤولية الأعضاء. للعلم فقط، قمتُ بتحميل الفلتر وتجربته. به بعض المشاكل، لكنني لا أستخدم عادةً فلاتر كهذه لتشغيل الألعاب. مع ذلك، هناك من يُفضل هذا النوع من الفلاتر. أردتُ فقط مساعدة الآخرين. شكرًا.

أقول هذا للمرة الأخيرة، لا أتحمل أي مسؤولية على الإطلاق. لقد قمت بتحميله فقط لمن يرغب في استخدامه.

*** لا يمكن اقتباس المحتوى المخفي. ***

✅ حل مشكلة خطأ عنوان IP غير صالح في برنامج ST-Filter 6.16

🔍 وصف جيد

أبلغ العديد من المستخدمين أنه عند استخدام ST-Filter 6.16 ، يعطي عميل Silkroad Online خطأ "عنوان IP غير صالح" عند محاولة الاتصال بالخادم.

يحدث هذا الخطأ لأن مكون dev_kitdll الخاص بالفلتر لا يسمح إلا بالاتصالات من نطاقات محددة ومُهيأة مسبقًا. لا تُقبل عناوين IP المباشرة. إذا حاولت الاتصال بخادمك باستخدام عنوان IP مباشر، فلن يعمل العميل.

💡 حل:

لحل هذه المشكلة، نحتاج إلى إعادة توجيه نطاق مسموح به إلى عنوان IP الخاص بخادمنا . هناك طريقتان للقيام بذلك:

1️⃣ يمكن القيام بذلك يدويًا عن طريق تعديل ملف hosts الخاص بنظام التشغيل Windows.
2️⃣ باستخدام برنامج يقوم بذلك تلقائيًا.

✏️ الطريقة الأولى: التكوين اليدوي
إذا كنت تفضل القيام بالعملية يدويًا، فاتبع الخطوات التالية:

1️⃣ افتح ملف المضيفين:

• اضغط على مفتاحي Win + R ، ثم اكتب الأمر التالي واضغط على مفتاح الإدخال Enter:

• إذا تلقيت خطأ في الأذونات، فقم بتشغيل برنامج المفكرة كمسؤول ثم افتح ملف المضيفين يدويًا.

2️⃣ أضف عنوان IP الخاص بخادمك ونطاقًا مسموحًا به:

أضف السطر التالي إلى ملف المضيفين:

⚠️ استبدل 192.168.18.33 بعنوان IP الخاص بخادمك واستخدم نطاقًا مسموحًا به داخل ملف DLL.

3️⃣ احفظ الملف وأغلقه.

4️⃣ أعد تشغيل البرنامج واختبر الاتصال.

⚠️ لا تنس إضافة نظام أسماء النطاقات (DNS) الذي اخترته إلى العميل باستخدام ipinput وكتابته في ملف hosts.

حقوق النشر: Nightmare**، anapse
ggggggg

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***

🔍 Sorunun Açıklaması

💡 Çözüm:

dsadsadsadas

Etiketler Etiketler
silkroad filter silkroad guard sro filter st filter stfilter vsro filter

Geri
Üst Alt