- Ana Sayfa Sabit
ındırmek ıcın bır lınk atar mısınız ben bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Sistem Çok Güzel bekliyoruz
IGN: SkyLee
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.İnş güzel olur biraz oyun oynarız
oyunu begendim bekliyoruz
IGN: Lord_Tarkan
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.uzun soluklu ve old zamanlar için güzel bir sw sabırsızlıkla açılmasını bekliyoruz guild ce
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Tanıtım güzel açıklayıcı sistemde güzel duruyor bekliyoruz temiz olursa 200 tekil 300 tekil uzun süre oynanır bu oyun
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Bekliyoruz
IGN :TimeS
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Bence Fgw de kart toplama olayı saçma drop a ver her şeyi geç oyun zaten old tarzı emek bekliyoruz gelicez böyle oyunlar çok az piyasada beğendim ben ve 7 arkadaş grubumuz burada olacak
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Niceee
IGN: CemsS
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.HATIRLA KİMSE YAŞAMAZZZZZZZZ BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZ
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.çok uzun yıllar gerçek sro oynadım ve priveteye başlama kararı aldım ancak 1 ayda 5 server degiştirdim bir yerde oynayıp kalmak istiyorum inşş öyle bir server olur sistemi çok begendim böyle 90 cap zamanlarına götürdü beni inşş kalıcı güzel player lı oyun olur
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Beklıyoruz
ING: Teodora
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.IGN: BigKing
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Harika oyun bekliyoruz
IGN : budakaim_jao
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Harika oyun bekliyoruz
IGN : budakaim_jao
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Seri Köz Getirtebrikler güzel oyun güzel sistem orda olucaz
IGN : 2lol
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Nice Proje
IGN: Xiao
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.bu oyun tutar aga başarılı elinize saglık
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.bu oyun tutar aga başarılı elinize saglık
Değerli yorumunuz ve önerileriniz, desteğiniz için teşekkürler.Bence kervan rotası tek rota olmalı bu oyun max 500 tekil ile oynansa thief hunter savasları zevksiz olacak bence jangan hotan arası yap sadece jangan ferryden hotan ferry bagla ki jop savasları olsun böyle yaparsan cok daganık bir rota olur
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.beta ödüllerindeki dolar ödülünü kaldır bence silk ödülü yap en azından oyunu oynıcak kişiler kazansın böyle olunca araplar gelıyor parayı topluyor anlaşma yoksa oyunda zaten betaya gircek adamlar oyunu oynıcak kişiler
OYUNU BEGENDİK LegendFire Guildi olarak 12 kişi burdayız
ING: Spark
Oyunun resmi sitesinde Download Game | TownRoad bulunan 4 farklı bağlantı üzerinden oyunu indirebilir ve kayıt olabilirsiniz.ındırmek ıcın bır lınk atar mısınız ben bulamadım
Desteğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Şimdiden bol içerikli ve keyifli bir oyun deneyimi dileriz.Bizlerde burdayız <3
Thank you for your valuable comment and support. Your participation has been approved. We wish you the best of luck!niceeeeeeeeee game
IGN: H1zel
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.başarılı bir server başlayalım
ING:KaoStyLeWizZ
bu reklamda bi hata mı var
Son derece güzel bir oyun.
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.oyun güzel eu ve chin olması ayrı güzel
IGN : Tsunade
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.harika oyun![]()
IGN : hayaL_
Thank you for your valuable comment and support. Your participation has been approved. We wish you the best of luck!good
IGN: Surrender
Merhaba kontrol edildi, tanıtım afişimizde herhangi bir hata yok.bu reklamda bi hata mı var
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.Son derece güzel bir oyun.
IGN: Zhao
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.ıgn: Funky_C