120 Cap - Velorix Online | 120 Cap EU & CH | Coin System | Free Silk | Full Etkinlik Event | Beta : 29.05.2026 | G.O : 05.06.2026 | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap Velorix Online | 120 Cap EU & CH | Coin System | Free Silk | Full Etkinlik Event | Beta : 29.05.2026 | G.O : 05.06.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan velorix_online
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Başarılar
IGN Hipoly

BAŞARILI BİR SİSTEM HERKESİ BEKLERİZ
ING: EnoFTW

Bence çok berbat bir server. Server gireli 5 dakika oldu milletin küfürler ağızlarından düşmüyor üstelik globalde oyunun GM oyunda olmasına rağmen. ayrıca oyun TL üzerine kurulu aslında ilk bakışta biraz emek etmek gerekse de bu server için bu kadar emek ve TL harcamaya gerek yok. O yüzden başlamadan direk siliyorum. Başlayacaklara tavsiyem keyf olmak istiyorsanız OLD server yada İSRO en iyisi.

Son düzenleme:
Oyunu indirdim başlıyacağım güzel gözüküyor Nick: WarGuardiaN

torpil oyunu bir tane guild var(tek_sancak) kendilerini serverin allahı zannediyor. gm vermiş bunlara +500 sunları güya hava atıyorlar aklınca. destek mi alıyorsunuz deyince düzgün açıklama yapmak yerinde tehdit ediyorlar anlayın işte :) vakit geçirmek için takılabilirsiniz ama para yatırayım vs vs hiç girmeyin o toplara. hee gm görüyorsan mesajı banlarsan banla şeyimde değil.

Son düzenleme:
Sen bir daha sv açma kanka hayatımda böle acemilik görmedim ben

kural ihlali yapanları banladığımız için buraya gelip kötü yorumlar yazmış canları sağolsun güzel bir sezon geçirdik herkesin eline emeğine sağlık.

Etiketler Etiketler
120cap velorix vsro 120 cap

Geri
Üst Alt