90 Cap VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | BUYUK ACILIS 15.11.2024 21:00 !

caner35

Mangyang
Bilgiler
Selamlar !
Uzun zamandır açılsın diye beklediğim bir server tanıtımı çok iyi herşey gönlünüzce olsun şans hep bizimle olsun :)

Nick Techy

mypka54

Yeoha
Bilgiler
lets goooo
IGN: Tsubasa
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

lets goooo
IGN: Tsubasa

Venice-R

Isyutaru
Bilgiler

BlackOne

Yeoha
Bilgiler
Bilader sen git vsroda bota kervan attırıp donate kas boş yapma buralarda
Ulan veled adam 3 haftadır cuma günleri aynı serveri açıyor bir türlü sorunları çözemedi sen ne anlatıyorsun yalaka seni donate kasacak adam sensin burda yalama her seferinde oyuna girdim her cumada aynı sorundu yarın görürüm bakalım bu dediklerini kendin yutacaksın adamda o kapasite yok adamı kandırıyorlar sorunlar çözüldü diye server sahibinin sucu yok belli ama bu işi yapabilecek potansiyelde biri değil bu databese sorunlu ne yaparlarsa yapsınlar tutmayacak bu oyun kendi kendine dc atıyor server durduk yere hemde çok kalabalık değilken oyunda 100 kişi varken 20 kişi varken bile

Venice-R

Isyutaru
Bilgiler
Ulan veled adam 3 haftadır cuma günleri aynı serveri açıyor bir türlü sorunları çözemedi sen ne anlatıyorsun yalaka seni donate kasacak adam sensin burda yalama her seferinde oyuna girdim her cumada aynı sorundu yarın görürüm bakalım bu dediklerini kendin yutacaksın adamda o kapasite yok adamı kandırıyorlar sorunlar çözüldü diye server sahibinin sucu yok belli ama bu işi yapabilecek potansiyelde biri değil bu databese sorunlu ne yaparlarsa yapsınlar tutmayacak bu oyun kendi kendine dc atıyor server durduk yere hemde çok kalabalık değilken oyunda 100 kişi varken 20 kişi varken bile
İlk açılış tarihimizi 1 kasım olarak belirledik. Sonrasında hiç açılış tarihi belirlemedik birşeyleri anlatırken dağ gibi yaparak anlatma hocam. Git daha önce hangi sunucuları açmışım veya neler yapmışım iyice araştır öyle yap yorumunu. İşin gücün yok belli buraya saçma sapan yorumlar yazıyorsun. Daha sorunun neyden kaynaklandığını bilmeden ezbere yorumlar yapıyorsun çok birşey biliyormuş gibi yaşından fazla sunucu açtım ben konuya yazıp durma git başka sunucuda oyna.

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
isro isro files isror private server pvp server silkroad silkroad 90 cap sro sro 90 cap sro private sro pvp venice silkroad venice sro venice-r vsro