Kapalı - VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | BUYUK ACILIS 15.11.2024 21:00 ! | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | BUYUK ACILIS 15.11.2024 21:00 !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Venice-R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 249
  • Görüntüleme Görüntüleme 63K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Venice-R

Demon Shaitan
SyJlW.gif

001-facebook.png002-discord.png003-website.png004-whatsapp.png
pefp4co.png

pqngvsr.png

MBrxeab.png

toqzaab.png

iQEdgab.png

3xrvc1v.png

az4hd6r.png

h66dme2.png

MfxMbab.png

t2lsp7u.png

5mcwdab.png

c5g6aab.png

Niisfab.png

cj2ms4l.png

ecvbukc.png

bim85op.png

di6nejo.png

e4jpai0.png

Son düzenleme:
Sunucunuz hayırlı olsun. Son zamanlarda göz attığım tanıtım afişleri arasında en kalitelisi oynayabileceğimiz çok güzel sistem geliyor. Yerimizi aldık emeğinize sağlık.

Uzun zamandır beklenilen tanıtım afişi geldi. Çok kaliteli olmuş piyasanın isro-r files anlamında keyif alacağı ve uzun süre oynayacağı bir proje.

Vay vay vay sonunda beklenilen serveri yapan biri olmuş tanıtım afişini baştan aşağı okudum. Özenle hazırlanmış ve ince ayrıntıya kadar düşünülüp yazılmış filter information kısmını merakla bekliyorum.

Vay vay vay sonunda beklenilen serveri yapan biri olmuş tanıtım afişini baştan aşağı okudum. Özenle hazırlanmış ve ince ayrıntıya kadar düşünülüp yazılmış filter information kısmını merakla bekliyorum.
Değerli düşünceniz için teşekkürler. En yakın sürede Filter kısmı eklenecektir.

Son zamanlarda açılan isro files sunucuların arasında gerek sistemsel , gerek grafik anlamında baştan sona titizlikle hazırlanmış. Genel yapılan hatalar olmadığı sürece uzun süreli bir sunucu olacağa benziyor beta sürecine katılacağım.

Son zamanlarda açılan isro files sunucuların arasında gerek sistemsel , gerek grafik anlamında baştan sona titizlikle hazırlanmış. Genel yapılan hatalar olmadığı sürece uzun süreli bir sunucu olacağa benziyor beta sürecine katılacağım.
Birçok hatanın farkında olup ona göre iyileştirmeler yaptık. Kapalı beta sürecimiz şuan devam ediyor katılım sağlayarak sizde hatasız bir süreç olması için destek olabilirsiniz.

Başarılı sunucu olmuş. Denemeye değer emeği geçenlerin emeğine sağlık.

Vallah kardeşim yapıyon bu sporu Eline Emeğini Saglk Her Yaptıgın Oyun gibi Buda Uzun Ömürlü Olucak Bundan Hiç bir Kuşkum Yok❤ Seviliyon Kardeşim🔥

Yıllardır aranan serüven budur işte ilgili gm kadrosu ve isro fileste olmayan yenilikleri ile Kasım ayının en bomba serveri olacak şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın merakla beklemedeyiz. Kendisine ve emeklerine değer veren bir adam başka bir sunucuda kattiyen oynamaz burada başlar. Başka sunucularda emeklerinizin 1ay 2 ay sonra hiç olmasını görmekten sıkıldıysanız tek cevap : Venice-R <3 <3

Yıllardır aranan serüven budur işte ilgili gm kadrosu ve isro fileste olmayan yenilikleri ile Kasım ayının en bomba serveri olacak şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın merakla beklemedeyiz. Kendisine ve emeklerine değer veren bir adam başka bir sunucuda kattiyen oynamaz burada başlar. Başka sunucularda emeklerinizin 1ay 2 ay sonra hiç olmasını görmekten sıkıldıysanız tek cevap : Venice-R <3 <3
Güzel görüşünüz ve dilekleriniz için teşekkürler. Herkesin emeğinin karşılığını almasını çok istiyoruz. Bol şans şimdiden

yine mükemmel tasarlanmış her detay düşünülmüş bir oyun eline emeğine sağlık uzun bir serüven bekliyor bol şanslar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
isro isro files isror private server pvp server silkroad silkroad 90 cap sro sro 90 cap sro private sro pvp venice silkroad venice sro venice-r vsro

Geri
Üst Alt