Kapalı - VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | BUYUK ACILIS 15.11.2024 21:00 ! | Sayfa 12 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı VENICE-R ONLINE | 90 CAP EU & CH | 1x Rate | ISRO - R FILES | BUYUK ACILIS 15.11.2024 21:00 !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Venice-R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 249
  • Görüntüleme Görüntüleme 63K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğüm en iyi silkroad-R server. İlgi alakaları olsun oyun sistemi olsun çok başarılı.
-Black

Oyun sorunsuz açıldı ve etkinliklerle dolu.
Özlediğimiz sro günleri geri geldi...
İlgili ve anında çözüm için tüm Venice-R ekibine teşekkürler
Nick : Betty

Server tamamen oturmuş durumda şuan ilerleyen zamanalrda neler yaşancagını çok merak ediyorum herkese tavsiyem gerçekten düzgün ve güzel bir server arıyorsanız gelin. -arelyon

Oyun sorunsuz açıldı ve etkinliklerle dolu.
Özlediğimiz sro günleri geri geldi...
İlgili ve anında çözüm için tüm Venice-R ekibine teşekkürler
Nick : Betty
Server tamamen oturmuş durumda şuan ilerleyen zamanalrda neler yaşancagını çok merak ediyorum herkese tavsiyem gerçekten düzgün ve güzel bir server arıyorsanız gelin. -arelyon
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

SyJlW.gif

Ekli dosyayı görüntüle 10899Ekli dosyayı görüntüle 10900Ekli dosyayı görüntüle 10901Ekli dosyayı görüntüle 10902
pefp4co.png

pqngvsr.png

sjalaab.png

toqzaab.png

iQEdgab.png

3xrvc1v.png

az4hd6r.png

h66dme2.png

MfxMbab.png

t2lsp7u.png

5mcwdab.png

c5g6aab.png

Niisfab.png

başarılı olmuş elinize sağlık
dardanel

90 cap isro arayıpta bulamadığım, başarılı bi sunucu arakadşımı ikna etmeye çalışıyorum gelirse güzel bi party oturcam inş :D

IGN: Valkyrie

Gerçekten Kaliteli oyun olmuş, ekip ile geldik ve memnunuz. Teşekkür ederiz <3

İGN: PsicopaT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
isro isro files isror private server pvp server silkroad silkroad 90 cap sro sro 90 cap sro private sro pvp venice silkroad venice sro venice-r vsro

Geri
Üst Alt