120 Cap - VORTEX ONLİNE 120 CAP PVP SİLKROAD SERVER - 13DG 1 GOLD PLAY2WİN FREE PREMİUM | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap VORTEX ONLİNE 120 CAP PVP SİLKROAD SERVER - 13DG 1 GOLD PLAY2WİN FREE PREMİUM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MTNCommunity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 817

MTNCommunity

Tiger Girl

VORTEX ONLİNE 120 CAP PVP SİLKROAD SERVER - 13DG 1 GOLD PLAY2WİN FREE PREMİUM

7mnibyy.png
[/url]

NPCLER

DOWNLOAD & BAGLANTILAR

Client Download:

Facebook:
Facebook Online Facebook

Discord :

Son düzenleme:
Çok Teşekkür Ederiz Sizleride Aramızda Görmek İsteriz

NPCLER

DOWNLOAD & BAGLANTILAR

Client Download:

Facebook:
Facebook Online Facebook

Discord :

iyi eğlenceler millet :)
IGN:BABA

Açıkçası son zamanlarda açılan serverların çoğu kopyala yapıştır olduğu için beklentiyi düşük tutuyorum ama bu tanıtım biraz daha farklı duruyor. Sistemler detaylı anlatılmış özellikle başlangıç dengesi üzerine düşünülmüş olması güzel. 120 cap olması direkt oyunun ortasına yakın bir noktadan başlatıp oyuncuyu gereksiz grinddan kurtarıyor. Bu tarz sunucularda önemli olan şey oyuncuyu sıkmadan ama çok da kolaylaştırmadan ilerletmek. Başlangıç itemleri ve verilen destekler mantıklı görünüyor. Yeni giren birinin ben ne yapacağım şimdi? demeden oyuna adapte olabilmesi önemli. Haftalık ödüller ve etkinlik sistemi de aktif oyuncuyu ödüllendirme açısından artı bir detay. Eğer gerçekten düzenli işlenirse serverın canlı kalmasına ciddi katkı sağlar. Benim asıl baktığım nokta ise her zamanki gibi ekonomi ve sürdürülebilirlik. İlk hafta her şey güzel olur önemli olan 2 3 hafta sonra serverın ne durumda olacağı. Drop dengesi gold akışı item değerleri iyi ayarlanmazsa piyasa çok hızlı çöker. Aynı şekilde bot ve multi client kontrolü de kritik. Bunlar sıkı tutulursa gerçekten kaliteli bir ortam oluşur. Tanıtıma bakınca emek verildiği belli bu da bir artı. Ama artık oyuncu sadece görsele bakmıyor yönetimin ne kadar arkasında durduğuna bakıyor. Eğer GM ekibi aktif olur geri bildirim dinler ve sistemi gerektiğinde güncellerse bu server uzun soluklu olabilir. Kısacası kağıt üstünde potansiyel var. Açılışı izleyip ona göre karar vereceğim ama şimdilik olumlu taraftayım. Umarım klasik aç kapa serverlardan biri olmaz.

Güzel yorumlarız için teşekkür ederim.Herşeyden önce açtık kapattık diyen bir yönetim olmadık son raddesine kadar sürdürdük.hatalarımız oldu ders çıkardık planlama yaparak oyunucuyu gereksiz detaylarla uğraştırmadan oyun içine sokma çabasına girdik Oyun içerisinde birçok şeyi saklı tutarak ilerleyen süreçlere bıraktık.Umarım Oyuncu kitleside bizlere sahip çıkacaktır.Biz Sonuna Kadar buradayız

2 GÜNDÜR AKTİF OLARAK OYNUYORUM. GM SÜREKLİ AKTİF VE İLGİLENİYOR. OYUNCUYU BOŞ İŞLERLE UĞRAŞTIRMAYIP ÜZERİNE EĞLENDİRİYOR GAYET ZEVKLİ SERVER TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.

id: Tarantino

özenle tavsiye ettiğim bi sv dir

id : DeaDLiFe

Kesinlikle adalet ve ya eşitlikten söz dahi edilemez. Tek yapmanız gereken oyuna girip yaklaşık 4 gün önce açılmış bir serverde nasıl olurda 100b para ile ve basılabilecek ne kadar scroll vesaire varsa basılı halde editli bir charı downhang önünde görmeniz. İnsanın içinde ne heves kalıyor ne oyun oynama isteği. Sabaha kadar donate atsın arkadaşın hiç fark etmez yahu oyunun 4. günü be adam hiç olmazsa bekle 1-2 hafta üç beş tane oyuncu gelecek zaten bomboş server onları da kaçırma bari. Tamamiyle vakit kaybı hayalet bir server daha...

Kesinlikle adalet ve ya eşitlikten söz dahi edilemez. Tek yapmanız gereken oyuna girip yaklaşık 4 gün önce açılmış bir serverde nasıl olurda 100b para ile ve basılabilecek ne kadar scroll vesaire varsa basılı halde editli bir charı downhang önünde görmeniz. İnsanın içinde ne heves kalıyor ne oyun oynama isteği. Sabaha kadar donate atsın arkadaşın hiç fark etmez yahu oyunun 4. günü be adam hiç olmazsa bekle 1-2 hafta üç beş tane oyuncu gelecek zaten bomboş server onları da kaçırma bari. Tamamiyle vakit kaybı hayalet bir server daha...
OYUN AMACIMIZ ZATEN HERŞEYİN KOLAY ERİŞİM OLMASI 2 GÜNDE HERŞEY ULAŞILABİLİR DURUMDA EDİTLİ ÇAR GM YARDIMLI SERVERLAR İLE KARIŞTIRMAYIN GM YARDIMI YAPSAYDIM ŞU ANDA BU OYUN 200-300 PLAYER DOLUYDU

OYUN AMACIMIZ ZATEN HERŞEYİN KOLAY ERİŞİM OLMASI 2 GÜNDE HERŞEY ULAŞILABİLİR DURUMDA EDİTLİ ÇAR GM YARDIMLI SERVERLAR İLE KARIŞTIRMAYIN GM YARDIMI YAPSAYDIM ŞU ANDA BU OYUN 200-300 PLAYER DOLUYDU
Metin senin serverinde oynadım, açıkcası ilgini alakanı da biliyorum seni tenzih ederim bahsettiğim yorum asla insanlara yardım ediyorsun tarzında bişey değil. Ama her seferinde Mugiwara full+full dünyalarla dolu görmekten sıkıldım. Bu nedir yani ?

Metin senin serverinde oynadım, açıkcası ilgini alakanı da biliyorum seni tenzih ederim bahsettiğim yorum asla insanlara yardım ediyorsun tarzında bişey değil. Ama her seferinde Mugiwara full+full dünyalarla dolu görmekten sıkıldım. Bu nedir yani ?
Teşekür ederim Ama bu tür yorumlara karşı her zaman şeffaf olmuşumdur Forumda adımı kötülemek yerine bana ulaşabileceğin onlarca yer var Dekont ödeme bilgisi nasıl yaptıgı herşeyi açık açık gösterebilirdim.Malum bütün svlerde pay-ingame olayları ifşalar dönüyor ben şeffaf bir insanım Özelden yazarsan hepsinin bilgisini atarım.Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarım

GM YARDIMI VE YANDAŞLIK VAR HERKES KÜFÜR EDİYOR KENDİ ADAMLARINA BAN ATMIYOR DİĞER OYUNCULARI BANLIYOR KESİNLİKLE GİRİP OYNAMAYIN İTEM YARDIMI VAR GM ZATEN KAPATIP AÇIYOR SERVERİ TAMAMEN GÜVENSİZ 3 5 KİŞİ VAR O DA KENDİ ADAMLARI GİRİP BİZZAT BAKABİLİRSİNİZ ZATEN GÖRECEKSİNİZ

Son düzenleme:
GM YARDIMI VE YANDAŞLIK VAR HERKES KÜFÜR EDİYOR KENDİ ADAMLARINA BAN ATMIYOR DİĞER OYUNCULARI BANLIYOR KESİNLİKLE GİRİP OYNAMAYIN İTEM YARDIMI VAR GM ZATEN KAPATIP AÇIYOR SERVERİ TAMAMEN GÜVENSİZ 3 5 KİŞİ VAR O DA KENDİ ADAMLARI GİRİP BİZZAT BAKABİLİRSİNİZ ZATEN GÖRECEKSİNİZ

Son düzenleme:

Sezgin kardeşim eğer doktora görünmek istersen ben karşılamak isterim sanada ailenede yazık gerçekten büyük sorunların var senin farkında değilsin.

MERHABALAR. SROYU YAKLAŞIK 5 YIL ÖNCE BİRAKTIM BURAYI İSE RASTGELE BURADA GEZİNİRKEN DENK GELDİM VE İNDİRDİM. SW YE YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE BAŞLADIM VE 3 GÜNDE KERVANIMI VE COİNLERİMİ KASARAK KOLAY BİR ŞEKİLDE FULL +FULL OLDUM. METİN BEYİN OYUNLA SÜREKLİ İLGİLİ OLMASI VE EN ÖNEMLİSİ ULAŞILABİLİR OLMASI BU SW Yİ Bİ ÜST SEVİYEYE ULAŞTIRDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. KOLAY AKICI VE ÖZENLE HAZIRLANMIŞ SİSTEM İLE SİZ DEĞERLİ OYUNCULARI BU SW YE BEKLİYORUZ.
BaD_CompanY_
SwindLer_

Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt