120 Cap - VORTEX ONLİNE V2 - 13DG 1 GOLD PLAY2WİN FREE PREMİUM SYSTEM 01.05.2026 OPEN BETA AKTİF | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap VORTEX ONLİNE V2 - 13DG 1 GOLD PLAY2WİN FREE PREMİUM SYSTEM 01.05.2026 OPEN BETA AKTİF

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MTNCommunity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

NPCLER

DOWNLOAD & BAGLANTILAR

Client Download:

Website:

Facebook:
Facebook Online Facebook

Discord :

iyi eğlenceler millet :)
IGN:BABA

Açıkçası son zamanlarda açılan serverların çoğu kopyala yapıştır olduğu için beklentiyi düşük tutuyorum ama bu tanıtım biraz daha farklı duruyor. Sistemler detaylı anlatılmış özellikle başlangıç dengesi üzerine düşünülmüş olması güzel. 120 cap olması direkt oyunun ortasına yakın bir noktadan başlatıp oyuncuyu gereksiz grinddan kurtarıyor. Bu tarz sunucularda önemli olan şey oyuncuyu sıkmadan ama çok da kolaylaştırmadan ilerletmek. Başlangıç itemleri ve verilen destekler mantıklı görünüyor. Yeni giren birinin ben ne yapacağım şimdi? demeden oyuna adapte olabilmesi önemli. Haftalık ödüller ve etkinlik sistemi de aktif oyuncuyu ödüllendirme açısından artı bir detay. Eğer gerçekten düzenli işlenirse serverın canlı kalmasına ciddi katkı sağlar. Benim asıl baktığım nokta ise her zamanki gibi ekonomi ve sürdürülebilirlik. İlk hafta her şey güzel olur önemli olan 2 3 hafta sonra serverın ne durumda olacağı. Drop dengesi gold akışı item değerleri iyi ayarlanmazsa piyasa çok hızlı çöker. Aynı şekilde bot ve multi client kontrolü de kritik. Bunlar sıkı tutulursa gerçekten kaliteli bir ortam oluşur. Tanıtıma bakınca emek verildiği belli bu da bir artı. Ama artık oyuncu sadece görsele bakmıyor yönetimin ne kadar arkasında durduğuna bakıyor. Eğer GM ekibi aktif olur geri bildirim dinler ve sistemi gerektiğinde güncellerse bu server uzun soluklu olabilir. Kısacası kağıt üstünde potansiyel var. Açılışı izleyip ona göre karar vereceğim ama şimdilik olumlu taraftayım. Umarım klasik aç kapa serverlardan biri olmaz.

Güzel yorumlarız için teşekkür ederim.Herşeyden önce açtık kapattık diyen bir yönetim olmadık son raddesine kadar sürdürdük.hatalarımız oldu ders çıkardık planlama yaparak oyunucuyu gereksiz detaylarla uğraştırmadan oyun içine sokma çabasına girdik Oyun içerisinde birçok şeyi saklı tutarak ilerleyen süreçlere bıraktık.Umarım Oyuncu kitleside bizlere sahip çıkacaktır.Biz Sonuna Kadar buradayız

2 GÜNDÜR AKTİF OLARAK OYNUYORUM. GM SÜREKLİ AKTİF VE İLGİLENİYOR. OYUNCUYU BOŞ İŞLERLE UĞRAŞTIRMAYIP ÜZERİNE EĞLENDİRİYOR GAYET ZEVKLİ SERVER TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.

id: Tarantino

Kesinlikle adalet ve ya eşitlikten söz dahi edilemez. Tek yapmanız gereken oyuna girip yaklaşık 4 gün önce açılmış bir serverde nasıl olurda 100b para ile ve basılabilecek ne kadar scroll vesaire varsa basılı halde editli bir charı downhang önünde görmeniz. İnsanın içinde ne heves kalıyor ne oyun oynama isteği. Sabaha kadar donate atsın arkadaşın hiç fark etmez yahu oyunun 4. günü be adam hiç olmazsa bekle 1-2 hafta üç beş tane oyuncu gelecek zaten bomboş server onları da kaçırma bari. Tamamiyle vakit kaybı hayalet bir server daha...

Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt