[VSRO] Gelişmiş Media Macro Paketi
Pet Filtresi + Oto Simya (Alchemy) + Dahili Bot
Oyun içi yaşam kalitenizi artıracak, VSRO uyumlu en kapsamlı Media edit paylaşımı.
Konu Hakkında
Merhaba SroCave sakinleri,
Bugün sizlere Silkroad deneyiminizi tamamen değiştirecek, VSRO tabanlı tüm sunucularda (aksi engellenmedikçe) kullanabileceğiniz efsanevi bir
Media Macro editini paylaşıyorum. Genellikle ücretli botlarda gördüğümüz bazı özellikleri, oyunun kendi client'ine entegre ediyoruz.
Bu çalışma, ünlü geliştirici
bimbum'un yayınladığı DLL altyapısı üzerine kurgulanmış ve eksik kalan parçaların tamamlanmasıyla ortaya çıkmış tam sürüm bir pakettir. Artık "Artı basarken yoruldum" veya "Petim *** topluyor" derdine son!
🛠 Özellikler Neler?
Bu paket sadece basit bir makro değil, oyunun arayüzüne (GUI) gömülü çalışan fonksiyonel araçlar sunar.
Gelişmiş Pet Filtresi (Pet Filter): Toplama petinizin (grab pet) neleri toplayıp neleri toplamayacağını detaylıca seçebilirsiniz. Çantanızın gereksiz çöplerle (trash items) dolmasını engeller.
Auto Alchemy (Oto Simya): Belki de en sevilen özellik! İtemlerinize + basarken mouse kırmanıza gerek yok. Ayarlayın, arkanıza yaslanın ve sistemin otomatik olarak Elixir/Lucky Powder basmasını izleyin.
Dahili Makro (Auto Hunt): Oyunun kendi sistemi üzerinden otomatik canavar seçme ve skill kullanma (Auto Skill) özellikleri.
Stabil Altyapı: VSRO 1.188 ve üzeri (standart pvp clientleri) ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.
İndirme Linkleri
Arşivlik dosyalardır, mutlaka arşivinizde bulundurun.
*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***