Paylaşım - VSRO | Tek Query ile Battle Arena Saati Oluşturun ! | SroCave - SRO Destek Forumu

Paylaşım VSRO | Tek Query ile Battle Arena Saati Oluşturun !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MarsNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 944

MarsNetwork

Isyutaru

Tek Query ile Battle Arena Saati Oluştur!​

Değerli dostlar herkese merhaba, Ben MarsEDIT,
Silkroad Online editörlüğe yeni adım atan arkadaşlarımıza faydası dokunması adına sizlere yazmış olduğum bu queryi paylaşıyorum..

KONU: Aşağıda vermiş olduğum Query ile artık SMC ile uğraşmadan SQL >> New Query , diyerek battle arena saatinizi kolayca belirleyebileceksiniz.
NOT: Vermiş olduğum Query Battle Arena Randoom için geçerlidir, SMC ID girişlerini değiştirerek Party,Job ve Guild içinde basit şekilde Event saati oluşturabilirsiniz.
DETAY: Örneğin 19:30 da battle arena etkinliği yapmak istiyorsunuz.. Aşağıdaki gibi 3 satırı benim yazdığım şekilde girerek Eventinizi rahat bir şekilde oluştura bilirsiniz. Girmeniz gereken sadece saat ve dakika dır.

Aşağıdaki Query : Hergün olarak ayarlanmıştır. giriş yaptığınız saat verilerine göre hergün o saatte aktif olacaktır.

NOT: önceden ayarlanmış Battle Arena saatlerini etkilemez + 1 adet yeni Battle arena saati oluşturur.
NOT: Queryi okutunca GameServer.exe yi yeniden başlatmayı unutmayın !!

Etkinlik kaydı : 10 dakika önce başlar kayıt süresi 10 dakikadır.
Etkinlik Süre: Etkinlik 10 dakika sürer.

Bilgilendirici içerik için teşekkür ederiz, elinize sağlık ❤️

Silkroad Online editörlüğe yeni adım atan arkadaşlarımıza faydası dokunması adına sizlere yazmış olduğum bu queryi paylaşıyorum..

KONU: Aşağıda vermiş olduğum Query ile artık SMC ile uğraşmadan SQL >> New Query , diyerek battle arena saatinizi kolayca belirleyebileceksiniz.
NOT: Vermiş olduğum Query Battle Arena Randoom için geçerlidir, SMC ID girişlerini değiştirerek Party,Job ve Guild içinde basit şekilde Event saati oluşturabilirsiniz.
DETAY: Örneğin 19:30 da battle arena etkinliği yapmak istiyorsunuz.. Aşağıdaki gibi 3 satırı benim yazdığım şekilde girerek Eventinizi rahat bir şekilde oluştura bilirsiniz. Girmeniz gereken sadece saat ve dakika dır.

Aşağıdaki Query : Hergün olarak ayarlanmıştır. giriş yaptığınız saat verilerine göre hergün o saatte aktif olacaktır.

NOT: önceden ayarlanmış Battle Arena saatlerini etkilemez + 1 adet yeni Battle arena saati oluşturur.

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***
teşekkurler

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***
gg

Create Battle Arena Clock with a Single Query!​

Dear friends, hello everyone, I'm MarsEDIT,
I am sharing this query that I have written with you in order to benefit our friends who have just stepped into Silkroad Online editorship.

TOPIC: With the Query I have given below, you will now be able to easily determine your battle arena time by saying SQL >> New Query without dealing with SMC.
NOTE: The Query I have given is valid for Battle Arena Randoom, you can simply create an Event time in Party, Job and Guild by changing the SMC ID entries.
DETAIL: For example, you want to hold a battle arena event at 19:30. You can easily create your Event by entering the 3 lines as I wrote as follows. All you need to enter is hours and minutes.

The following Query is set to : Everyday. According to the time data you log in, it will be active at that time every day.

NOTE: does not affect preset Battle Arena hours + creates 1 new Battle arena clock.
NOTE: Don't forget to restart the GameServer.exe when you read the query!!

Event registration: Starts 10 minutes before the registration time is 10 minutes.
Event Duration: The event lasts 10 minutes.

Hidden content cannot be quoted. ***
gzzzzzzzzzz

Etiketler Etiketler
marsedit battle arena silkroad battle arena ayarla tek query ile battle arena ayarla vsro battle arena

Geri
Üst Alt