40 Cap - !WalkerSRO-40 CAP-Only CH - REAL OLDSCHOOL - No Bot - Real-1000 Player | SroCave - SRO Destek Forumu

40 Cap !WalkerSRO-40 CAP-Only CH - REAL OLDSCHOOL - No Bot - Real-1000 Player

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan walker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

walker

Tiger Girl
H7oHeab.jpg

Tgvnaab.jpg

Y2ZKfab.jpg

kztIdab.jpg

H0e2gab.jpg

GfUBcab.jpg

Son düzenleme:
çok güzel tanıtım çok sade çok hoş orjin duruyor baya

Son zamanlarda açılan boş ve sıradan sunucuların arasında, sonunda gerçekten şeffaf, sade ve orijinalliğe sadık kalınmış bir sunucu görüyorum.

Son zamanlarda açılan boş ve sıradan sunucuların arasında, sonunda gerçekten şeffaf, sade ve orijinalliğe sadık kalınmış bir sunucu görüyorum.
Güzel yorumun için teşekkür ederiz! Amacımız tam olarak buydu gereksiz karmaşadan uzak, tamamen orijinale sadık ve şeffaf bir oyun sunmak.

Tanıtımı okudum, gerçekten Silkroad’ın özünden çıkmamışsınız. Çok net ve bildiğimiz 2006 yıllarına geri döneceğiz gibi duruyor.

Tanıtımı okudum, gerçekten Silkroad’ın özünden çıkmamışsınız. Çok net ve bildiğimiz 2006 yıllarına geri döneceğiz gibi duruyor.
Güzel yorumun için teşekkür ederiz! Amacımız tam olarak o 2006 ruhunu geri getirmekti. Daha yolun başındayız, açılışla birlikte o eski heyecanı fazlasıyla hissettireceğiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

40 cap severiz beklemedeyiz
ING:_SoliD_
teşekkürler.

Son düzenleme:
şükür söyle bir oyun geldi bekliyoruzz sabırsızlıkla

Bekliyorum sabırsızlıkla.

saff temiz projeleri severiz beklemedeyim ben ve 3-4 arkadaş grubumuzla orda olacagız

Etiketler Etiketler
#silkroad #silkroad private @silkroad online

Geri
Üst Alt