Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harika bir 100 cap süreci için sunucumuzda en iyi sistemleri ve özellikleri sizlere sunacağız. Bekleyişinize değecektir 100 CAP upgrade coming soon !100 capi arkaslarla birlikte sabirsizlikle bekliyoruz 11 gün oyunsuz kaldik oyunu erken kapattiniz umarim erken açarsiniz.Kolay gelsin100 capte görüsmek üzere.
İGN : Sayuri
bak bak bak aylarca oynattığın sunucuda db nin bozuk olduğunu item dengesinin bozuk olduğunu ben öğrettim sana ayrıca senin için masak'a suç duyurusunda bulundum bakalım bukazandığın paraların vergisini veriyor musun yakında kapını çalacaklar onlara da böyle efelik yapİnternetten alınma dediğin databaseye gir veya bilgin varsa txt dosyalarına BYMRNZ olduğunu ve herşeyin kendime ait olduğunu göreceksin. Silkroad bilgin 0 sen ve senin gibi ortalığı karıştırmaya çalışan insanlar zaten buradan uzak dursun vurkaçmış oyun 5. Ayında 100 cap'e çıkıyor seni anca haftalık sunucular paklar
Kendini bir şey biliyor sanıyorsun ama aslında hiçbir şey bilmiyorsun. Daha vSRO database’lerinde iç stat değerlerinin nasıl çalıştığını bile bilmiyorsun, bir de millete bir şeyler öğrettiğini iddia ediyorsun. Sürekli sorun çıkaran, gittiği her yerde istenmeyen biri haline gelmişsin. Gerçekten acınası bir durum.bak bak bak aylarca oynattığın sunucuda db nin bozuk olduğunu item dengesinin bozuk olduğunu ben öğrettim sana ayrıca senin için masak'a suç duyurusunda bulundum bakalım bukazandığın paraların vergisini veriyor musun yakında kapını çalacaklar onlara da böyle efelik yap
Nerde sorun çıkaran ve istenmeyen biri olmuşum anana sövmeyen 1 tane guild 1 tane oyuncu yok ulan guildlerin discordunda sabaha kadar takılıyorsun oyuunun oynamasınlar bıraksınlar diye geçen gün HIRSIZ'IN DİSCORDUNDAN YETKİNİ ALDILAR HİÇBİRŞEYSİNKendini bir şey biliyor sanıyorsun ama aslında hiçbir şey bilmiyorsun. Daha vSRO database’lerinde iç stat değerlerinin nasıl çalıştığını bile bilmiyorsun, bir de millete bir şeyler öğrettiğini iddia ediyorsun. Sürekli sorun çıkaran, gittiği her yerde istenmeyen biri haline gelmişsin. Gerçekten acınası bir durum.![]()
kimsenin discordunda sabaha kadar takılmıyoruz istek şikayet olduğu zaman gidiyoruz dinliyoruz varsa yapılacak birşey yapıyoruz. Bizim gördüğümüzde oyun oynarken senin anana sövmeyen kalmaması yarası olan gocunur bizim kimseyle sorunumuz,problememiz yok. Problemi olanların hepside sırf Xian sunucusunun ekibinde yer almamız işine gelmeyen sövüyor işine gelen geçiniyor bu işler böyle seninlede hiçbir sorunumuz yok kendi kendine bir tavra bürünmüşsün kime sinirlendiysen git ondan çıkar. ( iJonJon isimli karakteride başka oyunlarda fake olarak açıp main sahibi düşmanın diye adamı kötü göstermek için herşeyi yaptın bunuda biliyoruz. Hiçbirşey olan sensin boş işler müdürü olmayı bırak hayatından keyif almaya bak. )Nerde sorun çıkaran ve istenmeyen biri olmuşum anana sövmeyen 1 tane guild 1 tane oyuncu yok ulan guildlerin discordunda sabaha kadar takılıyorsun oyuunun oynamasınlar bıraksınlar diye geçen gün HIRSIZ'IN DİSCORDUNDAN YETKİNİ ALDILAR HİÇBİRŞEYSİN
good luckIGN: Lucy
thank you so muchLOVE XIAN FOREVER ! IGN: SUPER
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sunucumuz uzun süreli 80'den başladı 90 oldu şimdi 90'dan 100'e çıkıyor bu serüven herkes için harika olacak bol şans #XianYıllardır Silkroad oynayan biri olarak Xian 100 Cap gerçekten eski günlerin tadını veren güzel bir server olmuş. 100 cap dönemi zaten Silkroad'ın en keyifli zamanlarından biriydi, bunu günümüz şartlarına uyarlamaları çok hoşuma gitti.
Serverda emek veren oyuncunun karşılığını alması, job savaşlarının ve PvP ortamının canlı olması büyük artı. Öyle girip birkaç gün sonra sıkılacağınız bir ortam değil, insanı tekrar oyuna bağlayan bir havası var.
Eski Silkroad ruhunu özleyen, rekabet ve eğlence arayan herkesin şans vermesi gereken bir server bence. Emeği geçen yönetimin eline sağlık, umarım uzun süre dolu ve aktif kalır. Hep beraber güzel bir sezon geçiririz.
IGN: Esdese
efsane bir 100 cap serüveni geliyorrrrMükemmel ilerleme ve oynanıs
IGN: Zemheri
bol şansIGN:Seri![]()
Çok iyi bir server geliyor beklemede kalın -C44