- Ana Sayfa Sabit
- #1,721
her hafta değil 2 günde 1 açıyorumXIAN SEZON 4556 HER HAFTA SW ACAN BIR ARKADASIMIZ BOL ŞANS AMA BİRAZ PARAYA DOY LUTFEN BIRAZ DURUL :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her hafta değil 2 günde 1 açıyorumXIAN SEZON 4556 HER HAFTA SW ACAN BIR ARKADASIMIZ BOL ŞANS AMA BİRAZ PARAYA DOY LUTFEN BIRAZ DURUL :d
yeni sunucu yokta upgrade var 24 TEMMUZ beklerizYENI SW NE ZMAN GM GARGAMELLLLL NAMI DIGER PARA BUDALASIXIAN 25 GELIR MIII HAZIRLANALIMMM
Bununla alakalı kanıtınız varsa buraya atabilirsiniz. İnsanlara bok atmakta üzerinize yok 1 silkin hesabı yapıldığı tek sunucu burası oynadığınız laçka sunucularlamı karıştırdınız.Size bir gram beyin yok adam el altından reel tl ile ucuza silk item satıyor.Sizde bu adamın svsini halen oynuyorsunuz.
Piyasanın maalesef kabul etmesi gereken konu var. Oyuncular oyunu bıraktığı sürece yeni sunucular hep açılacak ayrıca bu sunucu cap atlıyor kapanıp yenisi açılmıyor. Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın.Sürekli sw açan kapatan bir adam oynamayın bu swyi.!!! Dikkat edin paranızı kaptırmayın.!!!
Merhabalar, sunucumuzun 4 günlük Beta süreci 20 Temmuz'da başlayacak. Beta boyunca çeşitli etkinliklere katılarak Gift Silk ve nakit ($) ödülleri kazanabileceksiniz.ben bu servera başlayacagım ama 80 cap dan 90 capa yukselecekmıs ben yenı sw acılıyor sandıydım şimdi merak ettıgım acaba sw acıldıgında player olacak mı 80 lv den kalanlar 90 mı kasacak ve bız 0 dan mı kasacagız ve her gm gift silk veriyormuş sende yenı baslayanlara gıft silk verecekmısın vereceksen basvuruyu nasıl yapacagız ?
Merhaba ömer bey hoşgeldiniz.Güzel bir sw olacak, açılışı bekliyoruz.
Nick: DIE_SAGA
yorumunuz için teşekkürler.elinize emeğinize sağlık cok guzel bir tanıtım ve oyun olmus.
IGN: chpz
hoşgeldiniz bol şansBaşarılar
IGN : 48
Başarılar
IGN : 48