90 Cap - Xian - MACRO | 1X Rate | 90 CAP CH UPGRADE | 20 TEMMUZ BETA | 24 TEMMUZ BÜYÜK AÇILIŞ ! | Sayfa 87 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap Xian - MACRO | 1X Rate | 90 CAP CH UPGRADE | 20 TEMMUZ BETA | 24 TEMMUZ BÜYÜK AÇILIŞ !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XianSilkroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 248K
Server 3 hafta dayanabildi, aslında kurgusu güzeldi fakat insanlar sıkıldı. Gm bey arena coin eklemiş, gold coin ve silver coin eklemiş ne işe yaradığını bile anlayamadık. Serverı dolu göstermek için kendi hesaplarıyla otomatik charlar açıp parti kuruyor bence böyle küçük oyunlara gerek yoktu.

YENI SW NE ZMAN GM GARGAMELLLLL NAMI DIGER PARA BUDALASI :D:D XIAN 25 GELIR MIII HAZIRLANALIMMM

.Size bir gram beyin yok adam el altından reel tl ile ucuza silk item satıyor.Sizde bu adamın svsini halen oynuyorsunuz.

.Size bir gram beyin yok adam el altından reel tl ile ucuza silk item satıyor.Sizde bu adamın svsini halen oynuyorsunuz.
Bununla alakalı kanıtınız varsa buraya atabilirsiniz. İnsanlara bok atmakta üzerinize yok 1 silkin hesabı yapıldığı tek sunucu burası oynadığınız laçka sunucularlamı karıştırdınız

Sürekli sw açan kapatan bir adam oynamayın bu swyi.!!! Dikkat edin paranızı kaptırmayın.!!!

Sürekli sw açan kapatan bir adam oynamayın bu swyi.!!! Dikkat edin paranızı kaptırmayın.!!!
Piyasanın maalesef kabul etmesi gereken konu var. Oyuncular oyunu bıraktığı sürece yeni sunucular hep açılacak ayrıca bu sunucu cap atlıyor kapanıp yenisi açılmıyor. Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın.

Xian season 98 hayırlı uğurlu olsun.
başarılı bir proje olacağından şüphem yok.

IGN: LLego

Son düzenleme:
Sunucu tekrar açılmıyor cap atlıyor 1.5 Ay önce açılan sunucumuz devam ediyor 90 cap geliyor. Herkesi bekleriz 24 TEMMUZ !

Son düzenleme:
ben bu servera başlayacagım ama 80 cap dan 90 capa yukselecekmıs ben yenı sw acılıyor sandıydım şimdi merak ettıgım acaba sw acıldıgında player olacak mı 80 lv den kalanlar 90 mı kasacak ve bız 0 dan mı kasacagız ve her gm gift silk veriyormuş sende yenı baslayanlara gıft silk verecekmısın vereceksen basvuruyu nasıl yapacagız ?

ben bu servera başlayacagım ama 80 cap dan 90 capa yukselecekmıs ben yenı sw acılıyor sandıydım şimdi merak ettıgım acaba sw acıldıgında player olacak mı 80 lv den kalanlar 90 mı kasacak ve bız 0 dan mı kasacagız ve her gm gift silk veriyormuş sende yenı baslayanlara gıft silk verecekmısın vereceksen basvuruyu nasıl yapacagız ?
Merhabalar, sunucumuzun 4 günlük Beta süreci 20 Temmuz'da başlayacak. Beta boyunca çeşitli etkinliklere katılarak Gift Silk ve nakit ($) ödülleri kazanabileceksiniz.
Ardından 24 Temmuz saat 21:00'da Büyük Açılış gerçekleşecek ve herkes Level 1'den başlayacak. Eski oyuncularımızın Silk, Gold ve mevcut itemleri korunacak, sadece karakter seviyeleri sıfırlanacaktır.
Ayrıca oyun içerisinde eski oyuncularda bulunan Elixirler yalnızca 1D–8D arasında kullanılabilir olacak. Bu sayede sunucuya sonradan başlayan oyuncular, Elixir konusunda herhangi bir dezavantaj yaşamayacak.

WEBSITE : Xian Silkroad - Home
bdfnU.png

v4NqmKQYkU.png
BJlG_5Mdt.png

b7g7j.png

bdflC.png

bdfI0.png

b7g70.png

b7g7C.png

bdflp.png

bdflL.png

bdflN.png

bdflT.png

b7gRS.png

b7gRb.png

b7gWp.png

b7gWs.png

b7gR4.png

b7gji.png

b7g0X.png

b7g7f.png

b7g7Y.png

b7gRc.png

b7gRg.png

b7g7r.png

b7g7t.png

b7g75.png

b7gCl.png

b7g7o.png

Başarılar

IGN : 48

Başarılar

IGN : 48

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt