- Ana Sayfa Sabit
- #1,741
bol sansG.G
Topii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bol sansG.G
Topii
Bahsedilen sun itemler 3 ay sonra açılacak şuanda oyun drop ile ilerleyecek deneyip gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca Coin sistemi 110 cap'te Desc itemlerde vardı unutmayalım lütfenBöyle old school mu olur, old school demek eski geçmişteki gibi anlamına gelir bu nedir böyle siz kafayımı yediniz karman çorman bir server, okurken yoruldum. sun item elde etmek için bir sürü şart koşulmuş 1 günde 10 - 12- 18 saat çalışan insanlar var, pc basında durup günde saatlerce oyun oynamalıyız, birazda silk basmalıyızki biyerlere gelelim. eski sro böylemydi bir düşünün bakalım....................... !
Konu sadece Sun itemler değil. Sunucunun tüm sistemi uzun vadeli old-school oynanış üzerine kuruldu. Bu sistemler bilinçli olarak bu şekilde hazırlandı ve açılıştan sonra değiştirilmeyecek. Her sunucu herkese hitap etmek zorunda değil. Eğer daha hızlı ilerleme sunan bir oyun arıyorsanız, bu sunucu size göre olmayabilir. Yine de geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.konu sadece sun mu bunumu anlaadın yazdgımdan
teşekkürler bol şansSüper server kaliteli gm
Başarılar
Nick: Lordman
10`dakaçta açılacak bu
Az önce oyuna girdim başlamak için 80 capte ki oyuncular da dahil herkesin 1 levelden başlanacağı söylenmişti fakat yanımdan 2 tane player geçti birinin elinde 8 DG bow diğerinin elinde 8DG glavie vardı?? 1 level player nasıl 8DG silah alıyor eline ?? neyse oyunu sildim direkt oyun rengini 5 dakikada belli etti bile klasik private server yalanları işte yazmaya gelince destan yazıyorlar uygulamaya gelince yalan dolan kolpa dolandırıcılıkMerhabalar, sunucumuzun 4 günlük Beta süreci 20 Temmuz'da başlayacak. Beta boyunca çeşitli etkinliklere katılarak Gift Silk ve nakit ($) ödülleri kazanabileceksiniz.
Ardından 24 Temmuz saat 21:00'da Büyük Açılış gerçekleşecek ve herkes Level 1'den başlayacak. Eski oyuncularımızın Silk, Gold ve mevcut itemleri korunacak, sadece karakter seviyeleri sıfırlanacaktır.
Ayrıca oyun içerisinde eski oyuncularda bulunan Elixirler yalnızca 1D–8D arasında kullanılabilir olacak. Bu sayede sunucuya sonradan başlayan oyuncular, Elixir konusunda herhangi bir dezavantaj yaşamayacak.
Herkes 1 level başladı elindeki itemleri anca 64'ten sonra kullanacaklar ne söylediysek arkasındayız. Burası cap atladı sizde eski oyuncu olsaydınız sizinde itemleriniz kalacaktı.Az önce oyuna girdim başlamak için 80 capte ki oyuncular da dahil herkesin 1 levelden başlanacağı söylenmişti fakat yanımdan 2 tane player geçti birinin elinde 8 DG bow diğerinin elinde 8DG glavie vardı?? 1 level player nasıl 8DG silah alıyor eline ?? neyse oyunu sildim direkt oyun rengini 5 dakikada belli etti bile klasik private server yalanları işte yazmaya gelince destan yazıyorlar uygulamaya gelince yalan dolan kolpa dolandırıcılık
aynen kanka herkes 1 levelden başlayacak 1 level adam 8 DG silahla dolaşıyor bak sen şu işe
Source: 90 Cap - Xian - MACRO | 1X Rate | 90 CAP CH UPGRADE | 20 TEMMUZ BETA | 24 TEMMUZ BÜYÜK AÇILIŞ !
hocam sen ya okuduğunu anlamıyorsun yada işine gelmediği için anlamak istemiyorsun 1 level adamların elinde 8DG silahlar ne arıyor ?? bana bunun cevabını ver gözümle gördüm adamlar yanımdan geçti birinin elinde 8DG bow diğerinin elinde 8DG glavie vardı. Bak birde şöyle sorayım eski oyuncular kendi mevcut itemlerini 64 levelden sonra kullanabilecekse ve eski oyuncular da dahil herkes oyuna 1 level olarak başladı ise server daha açılalı 5 dakikasın da 1 level ile oyuna başlayan eski oyuncuların elinde 8DG silahlar ne arıyor ??Herkes 1 level başladı elindeki itemleri anca 64'ten sonra kullanacaklar ne söylediysek arkasındayız. Burası cap atladı sizde eski oyuncu olsaydınız sizinde itemleriniz kalacaktı.
bilgi eksikliginizden boyle yaziyorsunuz. 80 level olan bir karakter oncesinde elinde silahli duruyor sen bu cari 1 levele cektiginde elinde direkt olarak o silah takili kalir. Ama attack yapsanda damage atamazsin dogru duzgun.hocam sen ya okuduğunu anlamıyorsun yada işine gelmediği için anlamak istemiyorsun 1 level adamların elinde 8DG silahlar ne arıyor ?? bana bunun cevabını ver gözümle gördüm adamlar yanımdan geçti birinin elinde 8DG bow diğerinin elinde 8DG glavie vardı. Bak birde şöyle sorayım eski oyuncular kendi mevcut itemlerini 64 levelden sonra kullanabilecekse ve eski oyuncular da dahil herkes oyuna 1 level olarak başladı ise server daha açılalı 5 dakikasın da 1 level ile oyuna başlayan eski oyuncuların elinde 8DG silahlar ne arıyor ??
Aynen sen ne zeki şeysin öyle ya bende buna inandım bakbilgi eksikliginizden boyle yaziyorsunuz. 80 level olan bir karakter oncesinde elinde silahli duruyor sen bu cari 1 levele cektiginde elinde direkt olarak o silah takili kalir. Ama attack yapsanda damage atamazsin dogru duzgun.