90 Cap - Xian - MACRO | 1X Rate | 90 CAP CH UPGRADE | 24 TEMMUZ'DA AÇILDI ! | 10.000 + ONLINE ! | 3. AYINDA ! | Sayfa 89 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap Xian - MACRO | 1X Rate | 90 CAP CH UPGRADE | 24 TEMMUZ'DA AÇILDI ! | 10.000 + ONLINE ! | 3. AYINDA !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XianSilkroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 249K
anydesk vereyim istersen beraber test edelim ne dersin ?
gerek yok kolpacıların serverinde işim olmaz sen önce serverinde ki online sayısını düzelt oyuna girişte 3500 online oyuncu yazıyor oyuna giriyorum toplasan 100 online oyuncu zor bulursun. Baştan aşşağı şaibelisin sana yapılan bir kaç olumsuz yorumu okumuştum adamlar haklıymış işin gücün yalan dolan kolpa

gerek yok kolpacıların serverinde işim olmaz sen önce serverinde ki online sayısını düzelt oyuna girişte 3500 online oyuncu yazıyor oyuna giriyorum toplasan 100 online oyuncu zor bulursun. Baştan aşşağı şaibelisin sana yapılan bir kaç olumsuz yorumu okumuştum adamlar haklıymış işin gücün yalan dolan kolpa
işine gelmeyince böyle yorum yaparsın senin gibi kötü düşünceli,ön yargılı insanlarında sunucuda işi yok terbiyesiz

Etiketler Etiketler
persia silkroad persia sro silkroad 1x rate silkroad online private server silkroad pvp silkroad server sro pvp

Geri
Üst Alt