şimdiden bol şans keyifli oyunlar.Bu Server tutar 29 martta geliyoruz
IGN: NaloT
teşekkürler bol şans...Sv çok başaralı açılışta ordayız hayirlisiyla
Nick SilentSea
değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet vermeye devamKusursuz bir sunucuya 18 yıllık tecrübemde denk gelmedim. 8 yıl sonra tekrar sroya başlama kararı aldım ve server arayışına başladım. buraya 3. denememde başladım. Her şey bir yana her serverde gm hatalarıyla şahsi olarak zarara uğrarım çözüm aradığında egoistliklerine maruz kaldım, Mert can bey ve ekibi her konuda gerek bilgi paylaşımıyla gerek ise Anydesk ile bağlantıyla tüm sorunlarımı çözdü. Tekrar söylüyorum kusursuz sw yoktur arkadaşlar önemli olan GM ve supporterlerinin ilgi ve alakasıdır. Şüphe etmeden old sro tadında huzur kokan bu sw yi keyifle oynayabilirsiniz. şimdiden herkese iyi oyunlar
Nick : TurkIslam_Cx
Güzel Sistemler Güzel bir server başarılar dilerim bende başlıyorum.
teşekkürler. Bol şansGüzel Sistemler Güzel bir server başarılar dilerim bende başlıyorum.
değerli yorumun için teşekkürler. Bol şans şimdidenO kadar sw oynadım mertcan kadar emeğe saygı duyan bi gm daha görmedim. Başarılı olacağından şüphem yok bende solo olarak yerimi alacağım sabırsızlıkla bekliyorum.
VeNCeReMoS
teşekkürlerharika görünüyor
VeNCeReMoS
yorumunuz için teşekkürler. Keyifli oyunlar şimdidenOld & New Sistem Kaliteli Bir Server Olmuş Başarılar...
Nick: SERF
bol şans...Açılışta içeriyi dolduralım
IGN : AmonRa (Amsterdam)
teşekkürler bol şans...Özlediğimiz ve aradığımız sistem. Sw güzel olacak belli herkese bol şans
Nick: Navigator
teşekkürler size de bol şansBaşarılar dilerim.
İGN: HarimaKenji