teşekkürler bol şans.Emeği geçenlerin eline sağlık, güzel sw olacak gibi duruyor. Açılmasını bekliyoruz...
BooM
teşekkürler bol şans.Emeği geçenlerin eline sağlık, güzel sw olacak gibi duruyor. Açılmasını bekliyoruz...
BooM
Thank you for your kind comment. Have fun playing in advance.Excellent server! I'm excitedly playing the beta and looking forward to the official grand opening.
IGN: Nameless
Emeğinize sağlık, sonunda emek harcanak bir sw... Başarılar Diliyorum
bol şans.Bu harika bir sistem. Eski günlere dönme vakti geldi. Umarım eğlenceli ve sorunsuz bir macera olur.
IGN : Roa
teşekkürler bol şans.Emeğinize sağlık, sonunda emek harcanak bir sw... Başarılar Diliyorum
IGN: Xiaoqing
Harika, uzun zaman olmuştu. Old tayfayla güzel hikayeler yazılıcak. Güzel tanıtım ve emek kokan bir server. Elinize emeğinize sağlık. 29. unda ordayım. <3
güzel görüşünüz için teşekkürler. İyi oyunlar şimdidenHarika, uzun zaman olmuştu. Old tayfayla güzel hikayeler yazılıcak. Güzel tanıtım ve emek kokan bir server. Elinize emeğinize sağlık. 29. unda ordayım. <3
Xian On Fire <3Zorlayıcı fakat emeğinin karşılığını alacağın bir server. Peçe takmak bile insanı eskilere götürüyor. LETS GOOO
IGN: Q__Q
teşekkürler bol şans.her zaman olduğu gibi çok güzel bir proje
IGN: ShaqqyBoom
cool old school system GL & HF
IGN: SpW
good luck <3i wish you good luck with your project ... 80 cap have the best memories for everyone i belive ,i cant w8 join this jorney!
ING : jNy
teşekkürler. Bol şanslongterm icin ideal server, basarilar
IGN:Junior
teşekkürler canımKesinlikle kaliteli bir oyun olacaktır, iyi eğlenceler şimdiden